Άσχημες μέρες για τα οικονομικά των ζωδίων: Η Άντα Λεούση προειδοποιεί! « Enimerosi 247

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Lockdown- Aυτό Θα Δυσαρεστήσει Πoλλoύς: Η Κάθετη «Aλλαγή» Mετά Την Pαγδαiα Aύξηση Των Κpουσμάτων

Τι αλλάζει μετά την έκρηξη κρουσμάτων. Θα δυσαρεστήσει πoλλoύς- Η αύξηση των κρουσμάτων τις τελευταίες μέρες έχει σημάνει κόκκινο συναγερμό ...

Παρασκευή, 23 Αυγούστου 2019

Άσχημες μέρες για τα οικονομικά των ζωδίων: Η Άντα Λεούση προειδοποιεί!

Κατηγορία Ζώδια στις   9:30 π.μ.  |  Παρασκευή, 23 Αυγούστου 2019

Άσχημες μέρες για τα οικονομικά των ζωδίων: Η Άντα Λεούση προειδοποιεί!
Η Άντα Λεούση προειδοποιεί για τις άσχημες ημέρες των ζωδίων στα οικονομικά τους θέματα! Διαβάστε τις αναλυτικές προβλέψεις από την διάσημη αστρολόγο!

Ποιά ζώδια θα έχουν σήμερα επιτυχία; Ποιοι θα δυσκολευτούν; Τι πρέπει να προσέξεις; Δείτε ακόμα: Ποια είναι τα ζώδια που θα γίνουν ζευγάρι φέτος το Σεπτέμβριο;

ΚΡΙΟΣ:

Άντα Λεούση ζώδια

Η ικανότητά σας να υποστηρίζετε τα συμφέροντά σας δε θα είναι αμελητέα. Ανεβάζοντας τις μετοχές του ονόματός σας στην αγορά της εργασίας, θα διαπιστώσετε πως θα βγείτε κερδισμένοι.

ΤΑΥΡΟΣ:

Προετοιμάστε το έδαφος για μια πιο σταθερή οικονομική βάση, που θα συνεχιστεί και στο μέλλον. Κάντε τους απαραίτητους συμβιβασμούς για να προχωρήσουν καλύτερα οι υποθέσεις σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ:

Η ρεαλιστική αντιμετώπιση των καταστάσεων θα εκτιμηθεί από τον περίγυρό σας. Πρέπει να είστε διπλωμάτες με ένα συνεργάτη που θέλει να περάσει τις απόψεις του.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:

Επιχειρήστε να βάλετε μπροστά τα επαγγελματικά σας σχέδια και επεκταθείτε με καινούριες συνεργασίες. Διατηρήστε τις ισορροπίες που χρειάζονται και μην ξεφύγετε από τα όρια.

ΛΕΩΝ:

Κάντε τις κατάλληλες διασυνδέσεις, οι οποίες θα σας οδηγήσουν σταδιακά σε επιτυχή μονοπάτια, χωρίς να ξεχνάτε πως η επιτυχία απαιτεί αγώνες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:

Σας συμφέρει να μην έρθετε σε ρήξη με τους συνεργάτες σας, άσχετα αν υπάρχουν στιγμές που σας εκνευρίζουν ή αισθάνεστε ότι σας αδικούν.

ΖΥΓΟΣ:

Θα έρθουν καινούρια πρόσωπα στη ζωή σας για να προβείτε σε νέες σχέσεις ή συνεργασίες, ενώ δε θα λείψουν και οι ενδιαφέρουσες προτάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:

Θα είστε αρκετά δυναμικοί και προσγειωμένοι στην πραγματικότητα, εκπέμποντας στους γύρω σας σιγουριά και αυτοπεποίθηση.

ΤΟΞΟΤΗΣ:

Συγκλονίστε τους με την παρουσία σας και μην παρασυρθείτε με βιαστικές κινήσεις. Προωθήστε τα σχέδια σας χωρίς περαιτέρω εμπόδια και καθυστερήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:

Αναστάτωση θα υπάρξει στις φιλικές σας σχέσεις αν βιαστείτε να πάρετε θέσεις πριν ολοκληρώσουν την άποψή τους, γιατί έχετε το ιδίωμα να θυμώνετε για λάθη και παρατυπίες άλλων σε τρίτους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:

Αποφύγετε τις εντάσεις για να ηρεμήσετε ψυχικά. Μιλήστε σε κάποιον ειδικό για τις ημικρανίες που σας ταλαιπωρούν και σας προκαλούν άγχος και νεύρα.

ΙΧΘΥΣ:

Πάρτε στα σοβαρά την υγεία σας την οποία έχετε παραμελήσει τα τελευταία χρόνια. Απαλλαγείτε από κακές συνήθειες και προσέξτε την υπερκόπωση.
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html