Μύκονος: Ανέβασε το θερμόμετρο και άφησε λίγα για τη φαντασία – Ένα αστέρι μπροστά στα μάτια τους – video « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Πέμπτη 6 Ιουνίου 2019

Μύκονος: Ανέβασε το θερμόμετρο και άφησε λίγα για τη φαντασία – Ένα αστέρι μπροστά στα μάτια τους – video

Κατηγορία Τοπικά νέα στις   11:00 π.μ.  |  Πέμπτη 6 Ιουνίου 2019

Μύκονος: Ανέβασε το θερμόμετρο και άφησε λίγα για τη φαντασία – Ένα αστέρι μπροστά στα μάτια τους – video

Μια διάσημη Ισπανίδα με κορμί αρχαίας Ελληνίδας εμφανίστηκε σε πλαζ στην Μύκονο φορώντας κίτρινο αποκαλυπτικό μπικίνι και προκάλεσε ταχυπαλμίες στους λουόμενους...
Το όνομά της Gracia de Torres Vargas και συμπεριλαμβάνεται στην λίστα με τις ωραιότερες wag της Ευρώπης. Για όσους δεν το γνωρίζουν, ο συγκεκριμένος διεθνής όρος χρησιμοποιείται για τις συζύγους και τις συντρόφους διάσημων αθλητών.

Η 32χρονη Gracia κατέχει αυτόν τον τίτλο, καθώς είναι παντρεμένη με τον Ιταλό μπασκετμπωλίστα, Daniele Sandri, με τον οποίο ήρθε για διακοπές στο νησί των Ανέμων. Όμως, η κούκλα από την Ιβηρική δεν είναι απλώς μια wag. To 2007 πήρε μέρος στο πετυχημένο reality μόδας Next Top Model στην ιδιαίτερη πατρίδα της.

Και μπορεί να μην έγινε το top μοντέλο, που φιλοδοξούσε να γίνει, όμως, στην εποχή των social media τα έχει καταφέρει περίφημα. Ο λογαριασμός της στο Instagram αριθμεί περισσότερους από 354 χιλιάδες followers και η εκρηκτική καλλονή φροντίζει να μην τους αφήνει παραπονεμένους, ανεβάζοντας κάθε φορά φωτογραφίες της. Απολαύστε την στο βίντεο μαζί με τον σύζυγό της.

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html