Ο Τσίπρας συγκαλεί εκτάκτως το ΚΥΣΕΑ « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Κυριακή 16 Ιουνίου 2019

Ο Τσίπρας συγκαλεί εκτάκτως το ΚΥΣΕΑ

Κατηγορία ΣΥΡΙΖΑ στις   4:03 μ.μ.  |  Κυριακή 16 Ιουνίου 2019




Αντικείμενο οι εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο. Προβληματισμός για την εντεινόμενη τουρκική προκλητικότητα. Κινήσεις για γερά νεύρα στην Κυπριακή ΑΟΖ.


Οι εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο θα βρεθούν, σύμφωνα με πληροφορίες, στο επίκεντρο της συνεδρίασης του ΚΥΣΕΑ, υπό την προεδρία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.

Η συνεδρίαση που αναμένεται να ξεκινήσει στις 17.30, στο Μέγαρο Μαξίμου, θα έχει ως θέμα, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, την αξιολόγηση της κατάστασης και το συντονισμό των ενεργειών, σε συνέχεια των εξελίξεων στην Ανατολική Μεσόγειο.Πρόεδρος: ο Πρωθυπουργός

Υπενθυμίζεται πως στο ΚΥΣΕΑ προεδρεύει ο πρωθυπουργός και μετέχουν ως μέλη:

ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας,
ο Υπουργός Εξωτερικών,
ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, αρμόδιος για θέματα Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη,
ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής
ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας
Σημειώνεται πως ο πρωθυπουργός επρόκειτο να επισκεφτεί σήμερα την Κω, ωστόσο χωρίς να υπάρξει κάποια επίσημη εξήγηση, η επίσκεψη αυτή ματαιώθηκε.

Θρίλερ στην Κυπριακή ΑΟΖ
Η συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ σχετίζεται άμεσα και με τις τουρκικές κινήσεις στην Κυπριακή ΑΟΖ, όπου –όπως ανέφερε νωρίτερα το newsit.gr– εκτυλίσσεται ένα θρίλερ.

Η Λευκωσία έχει πληροφορίες για μεταφορά υλικού και εξοπλισμού που σχετίζεται με την γεωτρητική δραστηριότητα, δεν είναι όμως σε θέση να επιβεβαιώσει τις πληροφορίες αυτές, ανέφερε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Πρόδρομος Προδρόμου, απαντώντας σε ερώτηση αν το τουρκικό πλοίο-γεωτρύπανο «Πορθητής» έχει ξεκινήσει τη γεώτρηση εντός της κυπριακής υφαλοκρηπίδας/ΑΟΖ στα δυτικά της Πάφου.
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html