Survivor: Θρίλερ Με Τον Τελικό! Τα Ακυρώνουν Όλα! Τι Συνέβη; « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Πέμπτη 30 Μαΐου 2019

Survivor: Θρίλερ Με Τον Τελικό! Τα Ακυρώνουν Όλα! Τι Συνέβη;

Κατηγορία Survivor στις   6:38 μ.μ.  |  Πέμπτη 30 Μαΐου 2019


Θρίλερ με τον τελικό του Survivor! Τα ακυρώνουν όλα και μέσα από ένα αποκλειστικό ρεπορτάζ του Youweekly.gr θα σας αποκαλύψω τι ακριβώς συνέβη! Αποκάλυψη τώρα!

Μόλις έφτασαν στα γραφεία μου τα νέα για τον χαμό που επικρατεί στον ΣΚΑΙ και θα σας μεταφέρω τα πάντα μέσα από το Vanda’s blog, φυσικά!


Θα μπω κατευθείαν στο θέμα μου γιατί πραγματικά οι ιθύνοντες βρίσκονται σε πολύ μπερδεμένη θέση και δεν ξέρουν τι να κάνουν!

Σύμφωνα με αποκλειστικές μου πληροφορίες λόγω των πρόωρων εκλογών που ανακοινώθηκαν πριν από λίγες ημέρες η παραγωγή του ριάλιτι επιβίωσης, Survivor, σκέφτεται να ακυρώσει τον τελικό του παιχνιδιού που είχε προκαθοριστεί για της 4 Ιουλίου καθώς στις 7 Ιουλίου θα γίνουν οι εκλογές και μια εβδομάδα πριν θα υπάρχει αναμπουμπούλα με έκτακτες εκπομπές προεκλογικού περιεχομένου!


Ρυτίδες Τέλος! Γλίτωσε το μπότοξ με την πιο απλή μέθοδο. Δες πως...
Για τον λόγο αυτό λένε να «σβήσουν» εντελώς από τον χάρτη εκείνες τις ημέρες το παιχνίδι και να παγώσουν τον τελικό αλλά μέχρι στιγμής δεν ξέρουν ποια ημέρα θα τον μεταφέρουν και πως θα γίνει όλο αυτό!

Όλα είναι πολύ μετέωρα και συζητήσιμα, όπως μου αποκάλυψε πηγή μου μέσα από το κανάλι! Η κεντρική ιδέα πάντως είναι αυτή, να ακυρωθεί για τις 7 Ιουλίου ο τελικός του Survivor!


Για οποιαδήποτε εξέλιξη θα σας μεταφέρω τα πάντα στο Youweekly.gr και το Vanda’s blog! Μείνετε συντονισμένοι…

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html