Συμβαίνει τώρα: Ραγδαίες εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Δευτέρα 27 Μαΐου 2019

Συμβαίνει τώρα: Ραγδαίες εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ

Κατηγορία ΣΥΡΙΖΑ στις   11:59 π.μ.  |  Δευτέρα 27 Μαΐου 2019

Εκλογές 2019: Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ μετά την απόφαση του Έλληνα πρωθυπουργού να ζητήσει από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας την προκήρυξη πρόωρων εθνικών εκλογών – με πιο πιθανή ημερομηνία διεξαγωγής τους την 30ή Ιουνίου - αμέσως μετά τον δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Μετά τη μεγάλης διάρκειας σύσκεψη στα κεντρικά γραφεία του κόμματος στην Κουμουνδούρου, το απόγευμα της Δευτέρας - και μετά τις 19:00- σύμφωνα με απόλυτα ασφαλείς πληροφορίες του ethnos.gr, αναμένεται να πραγματοποιηθεί σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας ευρεία συνάντηση των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, της Κεντρικής Επιτροπής και του Συντονιστικού της Προοδευτικής Συμμαχίας, προκειμένου να εκτιμηθεί η εκλογική ήττα του κυβερνώντος κόμματος και να καθοριστούν τα επόμενα βήματα προς τις εθνικές κάλπες. Αυτή η σύσκεψη αποφασίστηκε, όπως αναφέρει στο ethnos.gr κορυφαίο στέλεχος της Κουμουνδούρου.

Στη νέα ευρεία σύσκεψη ο πρωθυπουργός αναμένεται να πραγματοποιήσει ομιλία.

Η σύσκεψη το απόγευμα της Δευτέρας γίνεται λίγο πριν την αναχώρηση του πρωθυπουργού για το δείπνο των Ευρωπαίων ηγετών στις Βρυξέλλες που είναι προγραμματισμένο για την Τρίτη.
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html