Κώστας Μπακογιάννης: Για πρώτη φορά αγκαλιά με τα παιδιά « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Πέμπτη 23 Μαΐου 2019

Κώστας Μπακογιάννης: Για πρώτη φορά αγκαλιά με τα παιδιά

Κατηγορία Εκλογές στις   3:53 μ.μ.  |  Πέμπτη 23 Μαΐου 2019


Κώστας Μπακογιάννης: Για πρώτη φορά αγκαλιά με τα παιδιά του αλλά και ανέκδοτες φωτογραφίες με τον πατέρα του, τους παππούδες και την αδελφή του
Πρώτη φορά είδαμε τον Κώστα Μπακογιάννη στην πιο δύσκολη στιγμή της ζωής του, όταν «αποχαιρετούσε» τον πατέρα του, Παύλο μετά το δολοφονικό χτύπημα της τρομοκρατικής οργάνωσης «17 Νοέμβρη», το 1989.
Εκείνα τα παιδικά δακρυσμένα μάτια, πίσω από τα μεγάλα του γυαλιά, χαράχτηκαν στις μνήμες όλων μας. Τα χρόνια πέρασαν, τα γυαλιά «πετάχτηκαν», ακολούθησαν λαμπρές σπουδές στο εξωτερικό και το 2011 κάνει το «ντεμπούτο» του στην πολιτική ως Δήμαρχος Καρπενησίου. Σήμερα μας προτρέπει να δούμε την «Αθήνα ψηλά», διεκδικώντας τη Δημαρχία της Αθήνας, ένα στοίχημα μεγάλο που όμως δεν φαίνεται να τον τρομάζει, αφού όπως μας λέει «sky is the limit» και οι στόχοι είναι για να κατακτώνται! Το TheCaller «εισέβαλε» στο φωτογραφικό άλμπουμ της ζωής του και για πρώτη φορά θα τον δείτε σε προσωπικές στιγμές με τα τέσσερα παιδιά του, με τον παππού του Κωνσταντίνο Μητσοτάκη να του μαθαίνει τα μυστικά για να κερδίζει στο σπάσιμο των αυγών το Πάσχα, με τον άλλο παππού του που ήταν ιερέας στην Ευρυτανία, αλλά και ντυμένο... λαγουδάκι σε ηλικία μόλις 2 ετών!

 TheCaller.gr
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html