Συνέλαβαν 29χρονη άνεργη μάνα στην Κύπρο επειδή έκλεψε μακαρόνια και ζαμπόν για το παιδί της που δεν είχε να φάει « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Παρασκευή 8 Ιουνίου 2018

Συνέλαβαν 29χρονη άνεργη μάνα στην Κύπρο επειδή έκλεψε μακαρόνια και ζαμπόν για το παιδί της που δεν είχε να φάει

Κατηγορία Κύπρος στις   2:30 μ.μ.  |  Παρασκευή 8 Ιουνίου 2018


Χειροπέδες φόρεσε η κυπριακή αστυνομία σε μία 29χρονη γυναίκα, μητέρα ενός 5χρονου παιδιού, η οποία έκλεψε μακαρόνια και ζαμπόν…

Όπως έγινε γνωστό, το «έγκλημα» της ήταν η διάρρηξη σπιτιού από το οποίο έκλεψε λίγο ζαμπόν και μακαρόνια συνολικής αξίας 20 ευρώ. Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού έκανε καταγγελία στην αστυνομία και κατονόμασε την 29χρονη ως ύποπτη.

Η αστυνομία χωρίς να χάσει καιρό εξιχνίασε το «έγκλημα» λαμβάνοντας καταθέσεις από κατοίκους της γειτονιάς οι οποίοι αναφέρθηκαν στις «ύποπτες» κινήσεις της 29χρονης η οποία συνελήφθη.

Είναι προφανές για ποιο λόγο έκλεψε τα τρόφιμα. Έχει ένα μικρό παιδί και τους δύο τελευταίους μήνες της έκοψαν το επίδομα για να βρει δουλειά. Η γυναίκα δε μπόρεσε να βρει δουλειά αφού δεν έχει κάποιον να προσέχει το 5χρονο παιδί της.

Με διάταγμα του δικαστηρίου το παιδί μεταφέρθηκε σε παιδική στέγη και το δικαστήριο επιδεικνύοντας μεγαλοψυχία επέτρεψε στη μητέρα να το δει. Αυτό το οποίο αναμένεται είναι η ολοκλήρωση των ανακρίσεων και η εκδίκαση της υπόθεσης, προκειμένου η Δικαιοσύνη να επιβάλλει ποινή για το «πρωτοφανές» έγκλημα της κλοπής τροφίμων.
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html