«Έμεινα έγκυος από τον άνδρα της αδελφής μου»: Η αληθινή εξομολόγηση της 19χρονης Μαρίνας! « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Δευτέρα 11 Ιουνίου 2018

«Έμεινα έγκυος από τον άνδρα της αδελφής μου»: Η αληθινή εξομολόγηση της 19χρονης Μαρίνας!

Κατηγορία Ιστορίες στις   10:40 π.μ.  |  Δευτέρα 11 Ιουνίου 2018


Η αληθινή ιστορία αναγνώστριας!

Γεια σας είμαι Μαρίνα , είμαι 19 χρονών. Πριν λίγο περίπου καιρό η αδερφή μου παντρεύτηκε (δεν θέλω να πω όνομα γιατί ο κόσμος είναι μικρός) τον Ν. Εμένα μου άρεσε εξαρχής αλλά για την αδερφή μου. Δεν είχα σκεφτεί ποτε να κανω κατι μαζι του. το ορκιζομαι.

Τελως παντων οταν παντρευτηκαν εμειναν σπιτι μας μαζι με μενα και τους γονεις μου. Καποιο βραδυ που ειχα βγει και ειχα πιει αρκετα ομολογω τον ειδα στον σαλονι να καθεται μονος του. Ειχε τσακωθει με την αδερφη μου. Καθως μιλουσαμε με κοιταζε εντονα αλλα εγω αμεσως τον απεφυγα και πηγα στο δωματιο μου. Τον σκεφτομουν εντονα δεν το αρνουμαι..αλλα δεν θα το εκανα ποτε αυτο στην αδερφή μου.

Όμως εκεινος δεν διστασε και μπηκε στο δωματιο μου. Μην σας τα πολυλογω..τελικα εγινε μεταξυ μας. Οπως σας ειπα ημουν και μεθυσμενη.. δεν ειχα και εμπειρια αλλα εκεινος δεν διστασε. Τελος παντων το θεμα ειναι οτι ειχα καθυστερηση για περιπου 6 βδομαδες ωσπου αποφασισα να κανω τεστ. Και εκανα. Και είμαι εγγυος. Ξεκαθαρα. Δεν το εχω πει σε κανεναν. Φοβαμαι και ντρεπομαι. Μαλλον θα το πω στην μητερα μου χωρις να της πω ποιανου ειναι. Ποσο κριμα ενα λαθος να το πληρωνεις τοσο ακριβα.

Πηγή: athensmagazine.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html