Λεμεσός: Βίντεο από διάσωση σκύλλων που διέμεναν σε άθλιες συνθήκες [video] « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τετάρτη 23 Μαΐου 2018

Λεμεσός: Βίντεο από διάσωση σκύλλων που διέμεναν σε άθλιες συνθήκες [video]

Κατηγορία Κύπρος στις   6:00 π.μ.  |  Τετάρτη 23 Μαΐου 2018

Ένα ακόμη απαράδεκτο περιστατικό που υποδεικνύοει έλλειψη συνείδησης ή...νοοτροπίας στα θέματα ευημερίας ζώων, έρχεται στην επιφάνεια έπειτα από καταγγελία που έγινε από μέλος του Κόμματος για τα Ζώα. Χρειάστηκε η παρέμβαση του Προέδρου του κόμματος και άλλων φιλόζωων για να μπει τέρμα στην κράτηση σκυλιών υπό άθλιες συνθήκες.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του "Φ",  4 σκυλιά βρίσκονταν κλεισμένα σε κλουβιά που δεν τους επιτρέπουν ούτε καν το φως της ημέρας να αντικρίσουν, ηλικίας μερικών μόνο μηνών καθώς και ένα ενήλικο.

Σχετική καταγγελία έγινε πριν από ένα μήνα μάλιστα στις Κτηνιατρικές Υπηρεσίες οι οποίες είχαν δώσει προθεσμία στον ιδιώτη ιδιοκτήτη τους να τα απομακρύνει από το χώρο, εντούτοις κάτι τέτοιο δεν έγινε.

Και επειδή κανείς δεν παρενέβη προς συμμόρφωση του ασυνείδητου ιδιοκτήτη, φιλόζωοι μαζί με τον Πρόεδρο του Κόμματος για τα Ζώα, επισκέφθηκαν το πρωί το συγκεκριμένο υποστατικό και έφεραν  τον ιδιοκτήτη των σκύλων ενώπιον των ευθυνών του, στην παρουσία και της Αστυνομίας η οποία επίσης κλήθηκε στη σκηνή.

Ο ίδιος ο ιδιοκτήτης αναγνώρισε το ακατάλληλο των συνθηκών και μετέφερε τα σκυλιά στην οικία συγγενικού του προσώπου, αναλαμβάνοντας υποχρέωση να διαμορφώσει το χώρο με βάση τις πρόνοιες της νομοθεσίας. Στον ιδιοκτήτη δόθηκε παράταση δύο ημερών μετά το πέρας των οποίων θα γίνει εκ νέου επιθεώρηση του χώρου από τις κτηνιατρικές υπηρεσίες.

Ο κοινοτάρχης της περιοχής στην οποία βρίσκεται ο συγκεκριμένος χώρος, ανέλαβε με τη σειρά του τη σήμανση των σκύλων.


philenews.com
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html