Στάχτη και μπούρμπερη... - Τον έπιασε με άλλη και... έκαψε τα πάντα « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Παρασκευή 4 Μαΐου 2018

Στάχτη και μπούρμπερη... - Τον έπιασε με άλλη και... έκαψε τα πάντα

Κατηγορία Κύπρος στις   12:00 π.μ.  |  Παρασκευή 4 Μαΐου 2018

«Η κόλαση δεν έχει μεγαλύτερη οργή από αυτή μιας γυναίκας απατημένης», είχε γράψει ο μεγάλος Βρετανός δραματουργός Ουίλιαμ Κόνγκριβ και ένας άνδρας βίωσε το ρητό από πρώτο,... καυτό χέρι!

Ερωτική αντιζηλία κρυβόταν τελικά πίσω από τον εμπρησμό σε συνεργείο επιδιόρθωσης αυτοκινήτων και μοτοσικλετών , το βράδυ της Δευτέρας, στη βιοτεχνική περιοχή Λακατάμιας στην Κύπρο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Πολίτης», όλα συνέβησαν το βράδυ της Δευτέρας, όταν η πρώην σύντροφος του ιδιοκτήτη του συνεργείου μετέβη στο σπίτι που διέμενε με τον πρώην της.

Ωστόσο, εκεί διαπίστωσε ότι εντός της οικίας βρισκόταν μία άλλη γυναίκα κάτι που προκάλεσε την έκρηξη της. Φεύγοντας έγραψε με μαρκαδόρο στο καπό του αυτοκινήτου της γυναίκας που βρήκε στο σπίτι την ακόλουθη φράση: «Second Hand Bitch 25 years».

Ακολούθως, επέστρεψε στο δικό της σπίτι και μάζεψε αρκετά ρούχα και αφού μετέβη στο συνεργείο του πρώην συντρόφου της, έλουσε το κτίριο με εύφλεκτη ύλη. Η φωτιά δεν άργησε να εξαπλωθεί στο συνεργείο προκαλώντας ζημιές ύψους 80.000 ευρώ.

Πηγή: Sigma Live
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html