Λευκωσία: Χαμός στο δικαστήριο για το άγριο φονικό! Καρφώματα και αλληλοκατηγορίες « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Σάββατο 28 Απριλίου 2018

Λευκωσία: Χαμός στο δικαστήριο για το άγριο φονικό! Καρφώματα και αλληλοκατηγορίες

Κατηγορία Κύπρος στις   1:00 μ.μ.  |  Σάββατο 28 Απριλίου 2018

- Ραγδαίες εξελίξεις γύρω από την άγρια, διπλή δολοφονία του ζευγαριού στην Λευκωσία - Ενώπιον του δικαστηρίου οδηγήθηκαν σήμερα το πρωί ο 23χρονος αδελφός και η 21χρονη σύντροφος του 33χρονου που συνελήφθη τις προηγούμενες ημέρες - Κυπριακό μέσο ενημέρωσης μετέδιδε πως ο 23χρονος παραδέχθηκε ότι σκότωσε το άτυχο ζευγάρι μέσα στο ίδιο του το σπίτι - Την ίδια ώρα, άλλο μέσο αναφέρει πως οι δύο νέοι συλληφθέντες αρνούνται κάθε ανάμειξη και... ο ένας τα ρίχνει στον άλλον! Ποιες είναι οι κατηγορίες - Έχουν ήδη βρεθεί το φονικό όπλο αλλά και τα ρούχα του δράστη - Ο 15χρονος γιος του δολοφονημένου ζευγαριού αναγνώρισε στο πρόσωπο του 33χρονου τον άνθρωπου που του είπε πως σκότωσε τους γονείς του

Ο Γιώργος Χατζηγεωργίου και η Ντίνα Σεργίου δολοφονήθηκαν άγρια, μέσα στο ίδιο τους το σπίτι, 
στο προάστιο Στρόβολος στην Λευκωσία, την Πέμπτη (19.04.2018). Πίσω τους έμεινε ο μόλις 15 ετών γιος τους, ο οποίος μάλιστα έζησε τον τρόμο, αφού βρίσκονταν μέσα στο σπίτι και ήρθε αντιμέτωπος με τους αδίστακτους δράστες.

Οι εξελίξεις γύρω από την υπόθεση είναι καταιγιστικές. Όπως σας έχει ήδη ενημερώσει το newsit.gr, oι κυπριακές Αρχές έχουν προχωρήσει πια σε τρεις συλλήψεις. Μέχρι στιγμής, έχουν συλληφθεί:

– Ένας 33χρονος, τον οποίο ήδη ο 15χρονος γιος του ζευγαριού αναγνώρισε ως τον άνδρα που μπήκε στο δωμάτιό του και του είπε πως σκότωσε τους γονείς του

– Ο 23χρονος αδελφός του

– η 21χρονη σύντροφος του πρώτου συλληφθέντα

Οι δύο τελευταίοι οδηγήθηκαν σήμερα το πρωί ενώπιον της Δικαιοσύνης.

Αλαλούμ με τις πληροφορίες!

Οι νεότερες εξελίξεις έχουν να κάνουν με τον 23χρονο, αδελφό του πρώτου -χρονικά- συλληφθέντα. Σύμφωνα με πληροφορίες από κυπριακά μέσα ενημέρωσης και συγκεκριμένα το SigmaLive, ο 23χρονος παραδέχθηκε την ενοχή του για τον φόνο του ζεύγους στον Στρόβολο.

Σύμφωνα με το συγκεκριμένο μέσο, ο 23χρονος ετεροθαλής αδερφός του 33χρονου συλληφθέντος, φέρεται να είπε ενώπιον του δικαστηρίου: «Εγώ τους μαχαίρωσα«.

Οι πληροφορίες, ωστόσο, είναι αντικρουόμενες, καθώς από την πλευρά του ο Πολίτης αναφέρει πως ο 23χρονος αδελφός του 33χρονου και η 21χρονη σύντροφός του αρνούνται κάθε ανάμειξη στην υπόθεση!

Οι κατηγορίες για το φονικό στην Λευκωσία

Κατά την ένορκη κατάθεση του Ανώτατου Υπαστυνόμου και υπεύθυνου του ΤΑΕ Λευκωσίας Κούμεττου Κουμέττου, αναφέρθηκε ότι υπάρχει εύλογη υποψία πως οι δύο ύποπτοι εμπλέκονται στην διάπραξη των εξής αδικημάτων:

– Φόνο εκ προ μελέτης

– Συνωμοσία

– Διάρρηξη και κατοχή επικίνδυνων όπλων.

Λευκωσία: Η σύντροφος του 33χρονου αρνείται τα πάντα

Ο προϊστάμενος της ανακριτικής ομάδας Κούμεττος Κουμέττου ανέφερε στο Δικαστήριο ότι βρέθηκε γενετικό υλικό της ύποπτης 22χρονης σε σπαθί, ρόπαλο και σε κορδόνια παπουτσιών του συντρόφου της.

Ωστόσο η ίδια υποστήριξε ότι το σπαθί της το έκανε δώρο ο εργοδότης της. Ενώ για τα άλλα δύο αντικείμενα δεν είπε τίποτα. Υποστήριξε επίσης ότι δεν είδε ποτέ τον σύμβιό της να έχει στην κατοχή του αυτά τα αντικείμενα.

Ξεσπά κατά του αδελφού του ο 23χρονος!
Την ίδια ώρα, ο 23χρονος ετεροθαλής αδελφός του 33χρονου δήλωσε: «O αδελφός μου είπε ψέματα» και δεν έφερε ένσταση στην κράτηση του.

Τόσο εκείνος, όσο κιαι η 21χρονη γυναίκα παρουσιάστηκαν χωρίς δικηγόρο και τέθηκαν υπό οκταήμερη κράτηση.

Με πληροφορίες από: newsit.com.cysigmalive.compolitis.com.cy
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html