Πώς και γιατί το περιστατικό με τον Ιβάν Σαββίδη προκαλεί σάλο στο πολιτικό σκηνικό της Κύπρου (video) « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τρίτη 13 Μαρτίου 2018

Πώς και γιατί το περιστατικό με τον Ιβάν Σαββίδη προκαλεί σάλο στο πολιτικό σκηνικό της Κύπρου (video)

Κατηγορία Κύπρος στις   9:00 μ.μ.  |  Τρίτη 13 Μαρτίου 2018

Τα όσα θλιβερά έλαβαν χώρα την περασμένη Κυριακή βράδυ κατά τον αγώνα ΠΑΟΚ-ΑΕΚ στην Τούμπα, στην θεσσαλονίκη, με πρωταγωνιστή τον ιδιοκτήτη της ομάδας, Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος εισέβαλε με περίστροφο στην ζώνη στον αγωνιστικό χώρο, απασχολούν πλέον και την πολιτική ζωή στην Κύπρο.

Μάλιστα το ζήτημα αναμοχλεύθηκε από το ΑΚΕΛ, το οποίο πλέον ζητά επισήμως διευκρινιστικές εξηγήσεις από τους αρμόδιους φορείς, μεταξύ των οποίων και από τον Πρόεδρο της Βουλής, για την παρουσία του ομογενούς επιχειρηματία με έδρα την Θεσσαλονίκη κατά την τελετή διαβεβαίωσης του επανεκλεγέντος Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Αναστασιάδη στην κυπριακή Βουλή. 

Μάλιστα, το ΑΚΕΛ το πάει και ένα βήμα παρακάτω, δια του Εκπροσώπου Τύπου του, Στέφανου Στεφάνου, με ποια λογική γίνεται η ταξιθέτηση κατά την συγκεκριμένη τελετή, καθώς ο κ. Ιβάν Σαββίδης τοποθετήθηκε ακριβώς δίπλα από τον Γενικό Εισαγγελέα της Κυπριακής Δημοκρατίας, ενώ νωρίτερα είχε και θερμή συνομιλία με τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου Χρυσόστομο Β'.


Δείτε τι δήλωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΑΚΕΛ στην εκπομπή του ΡΙΚ "Από Μέρα σε Μέρα":



ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΚΕΛ ΣΕ ΣΥΛΛΟΥΡΗ
Εξάλλου, το ΑΚΕΛ στην επιστολή του ζητά από τον Πρόεδρο της Βουλής, Δημήτρη Συλλούρη όπως ενημερώσει ποιου ατόμου ήταν προσκεκλημένος ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, υπό ποία ιδιότητα ήρθε στην τελετή εγκατάστασης του Προέδρου της Δημοκρατίας στο Κοινοβούλιο και πώς προέκυψε να τοποθετηθεί στο πρωτόκολλο και να καθίσει δίπλα από τον Γενικό Εισαγγελέα της Δημοκρατίας.

ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΤΗΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ
Όσο για τους λόγους της επίσκεψης Σαββίδη στην Κύπρο, σύμφωνα με την εφημερίδα «Πολίτης», ο επιχειρηματίας φέρεται να προσκλήθηκε από τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου Χρυσόστομο για να συζητήσουν το ενδεχόμενο αγοράς του τηλεοπτικού σταθμού Tv Οne (πρώην Mega Κύπρου) που ανήκει στη Κυπριακή Εκκλησία.

Δεν αποκλείεται βέβαια, ο Αρχιεπίσκοπος να είχε συζητήσεις με τον Ιβάν Σαββίδη και για άλλες πιθανές επιχειρηματικές δραστηριότητες.

newsit.com.cy
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html