Τι θα συμβεί στο facebook λογαριασμό μου αν πεθάνω; « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Πέμπτη 22 Μαρτίου 2018

Τι θα συμβεί στο facebook λογαριασμό μου αν πεθάνω;

Κατηγορία Facebook στις   12:20 π.μ.  |  Πέμπτη 22 Μαρτίου 2018



Στο τέλος όσες φωτογραφίες και αν ανεβάσουμε η κατάληξη θα είναι μία... Αν και εμείς θα ταξιδεύουμε για άλλους κόσμους και όμορφες παραλίες, ο λογαριασμός στο facebook μας θα συνεχίσει να υπάρχει με όλα τα καλούδια που έχουμε κάνει στην ζωή μας, φωτό, likes, tags, posts κτλ.

Παναγιά μου τι με έπιασε βραδιάτικα.. Στο Greek-Experts όμως είναι προετοιμασμένοι ακόμη και γιαυτό!


Έχουμε 2 επιλογές..

Το αγαπημένο μας facebook μας δίνει τα διαλέξουμε μεταξύ 2 επιλογών προτού αφήσουμε τα εγκόσμια . (αν ήταν να επιλέξουμε μετά, τότε θα γράφαμε άλλο άρθρο με φαντάσματα και ζόμπι).

Αντιγράφουμε αυτούσιο το κείμενο από το support center του FB.

Επιλογή 1: Να μετατραπεί ο λογαριασμός σας σε "εις μνήμην"


Οι λογαριασμοί που έχουν μετατραπεί σε "εις μνήμην" είναι ένα σημείο όπου οι φίλοι και η οικογένεια του αποθανόντος μπορούν να συλλέγουν και να μοιράζονται αναμνήσεις σχετικά με το συγκεκριμένο άτομο. Οι λογαριασμοί που έχουν μετατραπεί σε "εις μνήμην" έχουν τα ακόλουθα βασικά χαρακτηριστικά:

Εμφανίζεται η λέξη Στη μνήμη στο προφίλ του ατόμου που έχει πεθάνει, δίπλα στο όνομά του

Ανάλογα με τις ρυθμίσεις απορρήτου του λογαριασμού, οι φίλοι του αποθανόντος ίσως να μπορούν να κοινοποιούν αναμνήσεις στο Χρονολόγιο που έχει μετατραπεί σε "εις μνήμην".

Το περιεχόμενο που είχε κοινοποιήσει ο αποθανών (π.χ. φωτογραφίες, δημοσιεύσεις) παραμένει στο Facebookκαι είναι ορατό στο κοινό στο οποίο είχε κοινοποιηθεί

Τα προφίλ που έχουν μετατραπεί σε "εις μνήμην" δεν εμφανίζονται σε δημόσιους χώρους, π.χ. ως προτάσεις στην ενότητα "Άτομα που ίσως γνωρίζετε", στις διαφημίσεις ή στις υπενθυμίσεις γενεθλίων

Δεν μπορεί κανείς να συνδεθεί σε έναν λογαριασμό που έχει μετατραπεί σε "εις μνήμην"

Οι λογαριασμοί που έχουν μετατραπεί σε "εις μνήμην" και για τους οποίους δεν έχει οριστεί κάποιος υπεύθυνος για το λογαριασμό σε περίπτωση θανάτου, δεν μπορούν να τροποποιηθούν


Αν ο λογαριασμός του διαχειριστή κάποιας ομάδας μετατραπεί σε "εις μνήμην", η συγκεκριμένη ομάδα μπορεί να επιλέξει νέους διαχειριστές

Οι Σελίδες με έναν μοναδικό διαχειριστή του οποίου ο λογαριασμός έχει μετατραπεί σε "εις μνήμην", θα αφαιρούνται από το Facebook αν λάβουμε σχετικό έγκυρο αίτημα



Αν το Facebook ενημερωθεί ότι κάποιος χρήστης έχει πεθάνει, είναι πολιτική μας να μετατρέπουμε το λογαριασμό σε "εις μνήμην".

Επιλογή 2: Να διαγραφεί οριστικά από το Facebook.


Μπορείτε να επιλέξετε την οριστική διαγραφή του λογαριασμού σας σε περίπτωση που φύγετε από τη ζωή. Για να το κάνετε αυτό:

Πάνω δεξιά στο Facebook, πατήστε και επιλέξτε Ρυθμίσεις
Από το αριστερό μενού, επιλέξτε Ασφάλεια.
Πατήστε Υπεύθυνος λογαριασμού σε περίπτωση θανάτου
Πατήστε οριστική διαγραφή του λογαριασμού σας και ακολουθήστε τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη

Για τους φίλους και την οικογένεια



Αν θέλετε να δημιουργήσετε έναν πρόσθετο χώρο ώστε να μπορούν οι άλλοι να μοιράζονται αναμνήσεις στο Facebookσχετικά με το αγαπημένο σας πρόσωπο, προτείνουμε να δημιουργήσετε μια ομάδα.

Πώς μπορώ να αναφέρω το θάνατο ενός χρήστη ή ότι ένας λογαριασμός πρέπει να μετατραπεί σε "εις μνήμην";

Λογαριασμός "εις μνήμην"



Οι λογαριασμοί που έχουν μετατραπεί σε "εις μνήμην" είναι ένα σημείο όπου οι φίλοι και η οικογένεια του αποθανόντος μπορούν να συλλέγουν και να μοιράζονται αναμνήσεις σχετικά με το συγκεκριμένο άτομο. Η μετατροπή ενός λογαριασμού σε "εις μνήμην" συμβάλλει επίσης στην προστασία του, καθώς καταργεί τη δυνατότητα πρόσβασης.


Αν το Facebook ενημερωθεί ότι κάποιος χρήστης έχει πεθάνει, είναι πολιτική μας να μετατρέπουμε το λογαριασμό σε "εις μνήμην".


Σημειώστε ότι δεν μπορούμε να δώσουμε στοιχεία σύνδεσης για το λογαριασμό κάποιου άλλου ακόμα και κάτω από τέτοιες συνθήκες. Η σύνδεση στο λογαριασμό κάποιου άλλου αντίκειται πάντα στις πολιτικές του Facebook.


Για να αναφέρετε ότι ένα προφίλ πρέπει να γίνει "εις μνήμην", επικοινωνήστε μαζί μας.


Διαγραφή του λογαριασμού

Οι επιβεβαιωμένοι στενοί συγγενείς ενός χρήστη που έχει πεθάνει μπορούν να ζητήσουν να αφαιρεθεί από το Facebook ο λογαριασμός του αγαπημένου τους προσώπου.




Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html