Η αληθινή εξομόλογηση της Ελευθερίας: «Ο άνδρας μου θέλει να κάνουμε με…… « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τρίτη 13 Μαρτίου 2018

Η αληθινή εξομόλογηση της Ελευθερίας: «Ο άνδρας μου θέλει να κάνουμε με……

Κατηγορία Ιστορίες στις   5:30 π.μ.  |  Τρίτη 13 Μαρτίου 2018



Γεια σας…

Με λενε Ελευθερια ειμαι 29 χρονων παντρεμενη με τον …… με τον οποίο έχουμε σχέση απο τα 23 μου και είμαστε παντρεμένοι τα τελευταια 4 χρονια, εχουμε πολυ καλη ερωτικη ζωη μονο που τους τελευταίους μήνες φαινεται να αλλαζει κατι, για παραδειγμα την ωρα του σεκς δε μιλουσαμε προστυχα ο ενας στον αλλον ενω τωρα γινεται, δε μου ελεγε ντυσου προκλητικα ενω τωρα γινεται, δε μου ανεφερε καν περι παρτούζ ενω τωρα το αναφερει συνεχως.



Γενικα αλλαζει η ερwτικη μας ζωη, να πω οτι τα παραπανω δε με πειραζουν δε με ενοχλουν εκτος από την παρτ. που ενω ακουγεται καλο δε νομιζω να το κανω, γιατι απλα θα ζηλεψω αν τον δω με αλλη και το ιδιο και αυτος πιστευω, αν και σε συζητηση που καναμε μου ειπε οτι: «δε θα ζηλεψω απλα θα καυ..σω!!!! Και οτι αυτο θα το κανουμε για την καυ.μας».

Δεν ξερω, την ωρα του σεκς το θελω και γω του το λεω αλλα μετα αλλαζω γνωμη… απλα μου φαινεται καπως περιεργο. Όλη αυτη η αλλαγη, το να ντυνομαι προκλητικα μου αρεσει και μενα, μαλιστα οταν τυχαινει παιζουμε ενα “παιχνιδι» οταν περιμενει παρεα σπιτι φιλους κλπ, ντυνομαι οπως θελει αυτος (μεσα στα ορια της λογικης ετσι;).

Για να τραβαω τα βλεμματα με ερeθιζει και εμενα αυτο και μετα κανουμε τρελο σεκς , θα ηθελα τη γνωμη σας για το τι μπορει να συμβαινει ή και συμβουλες ακομα.
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html