Έδειραν μέχρι θανάτου ύποπτους για τον βιασμό και τον θάνατο μιας πεντάχρονης « Enimerosi 247

Translate

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2018

Έδειραν μέχρι θανάτου ύποπτους για τον βιασμό και τον θάνατο μιας πεντάχρονης

Κατηγορία Διεθνή στις   Φεβρουαρίου 21, 2018  |  Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2018


Πλήθος 1.000 ατόμων όρμησε σε Αστυνομικό Τμήμα και προχώρησε σε αυτοδικία

Οι βιασμοί και ενίοτε δολοφονίες μικρών παιδιών από ενήλικους στην Ινδία είναι ένα σοβαρό πρόβλημα που ταλανίζει τη δεύτερη μεγαλύτερη σε πληθυσμό χώρα του πλανήτη. Τόσο γιατί από μόνο του αυτό είναι αποτρόπαιο όσο και γιατί οι αντιδράσεις που ακολουθούν κάνουν ακόμη πιο άγρια τα πράγματα.

Άλλο ένα περιστατικό που ήρθε να αναδείξει αυτό το θέμα σημειώθηκε τις τελευταίες ώρες. Δύο άνδρες στην Αρουνακάλ Πραντές, στα δυτικά της χώρας, κρατούνταν σε Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής ως ύποπτοι για τον βιασμό και τελικά τον θάνατο ενός 5χρονου κοριτσιού. Από έξω είχαν συγκεντρωθεί περίπου 1.000 άνθρωποι, οι οποίοι ήταν εξοργισμένοι για το περιστατικό.

Όπως μεταδίδουν τα διεθνή ΜΜΕ, οι κάτοικοι πολιόρκησαν το κτίριο και απαίτησαν από τους αστυνομικούς να παραδώσουν τους δύο άνδρες. Όταν η Αστυνομία αρνήθηκε, το πλήθος εισέβαλε στο τμήμα, έπιασε τους υπόπτους στα χέρια του, τους έσυρε προς τα έξω και τους ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου.
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html