Φορτηγό χωρίς οδηγό έκανε κύκλους σε αυτοκινητόδρομο « Enimerosi 247

Translate

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου 2017

Φορτηγό χωρίς οδηγό έκανε κύκλους σε αυτοκινητόδρομο

Κατηγορία Περίεργα στις   Δεκεμβρίου 27, 2017  |  Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου 2017

Στον αυτοκινητόδρομο στα περίχωρα της πόλης Ντιντινγκούλ στην πολιτεία Ταμίλ Ναντού σχηματίστηκαν μεγάλες ουρές καθώς κανένας δεν τολμούσε να πλησιάσει.

Σε μεγάλο αυτοκινητόδρομο της Ινδίας, ο οδηγός ενός φορτηγού προσπάθησε να βάλει όπισθεν, αλλά «κόλλησε» η ταχύτητα. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, το ογκώδες όχημα να κάνει κύκλους ανεξέλεγκτο. Έντρομος ο οδηγός το εγκατέλειψε, αλλά μετά από λίγο άρχισε να το κυνηγά κινδυνεύοντας να βρεθεί κάτω από τους τροχούς του.

Στον αυτοκινητόδρομο στα περίχωρα της πόλης Ντιντινγκούλ στην πολιτεία Ταμίλ Ναντού σχηματίστηκαν μεγάλες ουρές καθώς κανένας δεν τολμούσε να πλησιάσει. Οι οδηγοί, ωστόσο, έβγαλαν τα κινητά τους και απαθανάτισαν τη σκηνή, που έκανε το γύρο του κόσμου μέσω του Διαδικτύου. Ένας απ’ αυτούς προσπάθησε να βοηθήσει τον οδηγό, πετώντας έναν βράχο στο όχημα, αλλά μάταια. Το φορτηγό συνέχισε να κάνει κύκλους, αλλά μετά από κάποια ώρα σταμάτησε. Σύμφωνα με την αστυνομία μετέφερε ενδύματα από το Μπενγκαλούρου στο Μαντουράι.

Αργότερα διαπιστώθηκε ότι ο οδηγός ήταν μεθυσμένος και συνελήφθη. 


Πηγή: newpost
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html