Όταν Πήγε στο Νοσοκομείο, Αρνήθηκαν να τον Χειρουργήσουν. Μόλις Δείτε ΠΩΣ Είναι Σήμερα το Πρόσωπό του, θα Συγκινηθείτε « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2017

Όταν Πήγε στο Νοσοκομείο, Αρνήθηκαν να τον Χειρουργήσουν. Μόλις Δείτε ΠΩΣ Είναι Σήμερα το Πρόσωπό του, θα Συγκινηθείτε

Κατηγορία Ενδιαφέρουν στις   5:00 π.μ.  |  Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2017


Με την εμφάνιση του Διαδικτύου, ξένοι άνθρωποι από όλο τον κόσμο είναι σε θέση να συνδεθούν μεταξύ τους πιο γρήγορα από ποτέ. Με ιστοτόπους συγκέντρωσης χρημάτων όπως το GoFundMe και το YouCaring, οι άνθρωποι μπορούν να συμβάλλουν σε καλές πράξεις και να βοηθήσουν άλλους ανθρώπους που έχουν ανάγκη.

Τα χρήματα που συγκεντρώνονται επιτρέπουν στους ανθρώπους να πληρώνουν για δαπανηρές χειρουργικές επεμβάσεις ή ακόμα και να μην είναι πλέον άστεγοι.

Αλλά η τύχη ενός άνδρα του Milwaukee ήταν κακή. Πριν από 13 χρόνια πήγε στον κουρέα για περιποίηση και ξύρισμα. Κατά τη διάρκεια της τακτικής επίσκεψης, ο κουρέας του έκοψε και στις δύο πλευρές του προσώπου του. Και σύντομα έμαθε ότι οι πληγές του ξυραφιού δεν θα θεραπεύονταν.

Σύντομα τα κομμένα κομμάτια χαλάρωσαν, και καθώς συνέχιζαν να μεγαλώνουν και να μεγαλώνουν, κάλυπταν τελικά το λαιμό και τα αυτιά του Keith, καθιστώντας δύσκολο γι ‘αυτόν να ξαναβγεί έξω.

Τελικά, τα τοπικά νέα έλαβαν την ιστορία του Keith και την δημοσίευσαν.

Όταν οι άνθρωποι σε όλο το κόσμο είδαν πόσο υποφέρει ο Keith – και έμαθαν πως η ασφάλειά του αρνήθηκε να πληρώσει – άρχισαν να συνεισφέρουν χρήματα για να τον βοηθήσουν να αφαιρέσει αυτή τη μάζα δέρματος που παρεμβαίνει στη ζωή του.

Η μάζα δέρματος είχε μεγαλώσει τόσο πολύ και είχε αναπτύξει πρόβλημα ακοής και κατάποσης. Επίσης δεν μπορούσε να κοιμηθεί το βράδυ.

Η ασφαλιστική του εταιρεία αρνούνταν να πληρώσει την επέμβαση για να αφαιρέσει τον τεράστιο όγκο, υποστηρίζοντας ότι ήταν μόνο μια καλλωπιστική διαδικασία και όχι ιατρικής φύσεως.


Όταν η ιστορία του Keith δημοσιοποιήθηκε, ξένοι άνθρωποι έδωσαν περισσότερα από 25.000 δολάρια για να τον βοηθήσουν να πληρώσει για τη χειρουργική επέμβαση. Στη συνέχεια ένας πλαστικός χειρουργός της Νέας Υόρκης ανέλαβε την επέμβαση.

Μετά την απομάκρυνση των όγκων, ο χειρουργός έπειτα χρησιμοποίησε ακτινοβολία για να συρρικνωθεί η ανάπτυξη. Και στη συνέχεια, λίγους μήνες αργότερα, τις απομάκρυνε για πάντα.

Με τα χρόνια, ο Keith προσπάθησε να αντιμετωπίσει το πρόβλημα. Είχε δύο χειρουργικές επεμβάσεις για να αφαιρέσει συνολικά 40 κιλά επιπλέον δέρματος. Αλλά το πρόβλημα δεν λύθηκε και μετά από καιρό το δέρμα το άρχισε να μεγαλώνει ξανά.


Credit: awmnews.com
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html