Σάλος με παιδικό σταθμό στη Θεσσαλονίκη: Έβαλαν παιδιά να ζωγραφίσουν πάνω σε άλογα! « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2017

Σάλος με παιδικό σταθμό στη Θεσσαλονίκη: Έβαλαν παιδιά να ζωγραφίσουν πάνω σε άλογα!

Κατηγορία Ελλάδα στις   6:00 π.μ.  |  Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2017


Διαστάσεις χιονοστιβάδας λαμβάνουν πλέον οι αντιδράσεις στα social media και κυρίως στο Facebook από γονείς και εκπαιδευτικούς εξαιτίας της απόφασης παιδικού σταθμού στη Θεσσαλονίκη να βάλει παιδιά να ζωγραφίσουν με πινέλο πάνω σε άλογα υπό την επίβλεψη των παιδαγωγών τους.

Το περιστατικό σημειώθηκε στις αρχές Σεπτεμβρίου, ωστόσο οι φωτογραφίες με τα ζωγραφισμένα άλογα, κάνουν ήδη το γύρο του Διαδικτύου, προκαλώντας την οργή του κόσμου, με εκατοντάδες σχόλια να κατακλύζουν το Facebook.

Όπως μπορείτε να δείτε πιο πάνω στη photo gallery του Newsbomb.gr, απεικονίζονται μικρά παιδάκια του παιδικού σταθμού «Κοπερτί» να ζωγραφίζουν σε ένα άσπρο άλογο, στο πλαίσιο μιας παιδαγωγικής άσκησης.

Το περιστατικό είχε καταγγείλει μέσω Facebook η κυρία Κατερίνα Τσέρτου, εξηγώντας, μάλιστα, γιατί η συγκεκριμένη πράξη συνιστά κακοποίηση ζώων.

«Αυτή είναι η παιδεία που οραματίζονται εκεί για αυτές τις ευαίσθητες ψυχές; Αυτά τα παραδείγματα δίνουν; Έτσι «μολύνουν» την σκέψη και τα αισθήματα των παιδιών σε αυτή την τρυφερή ηλικία; Θα γίνει φυσικά καταγγελία γιατί είναι και παράνομο! Ευχαριστώ τον Abraam Abrahams και την ομάδα μας Dreamdancers που με ειδοποίησαν και μαζί θα επιληφθούμε και αυτό το περιστατικό κακοποίησης. Είστε εκτός της ηθικής πλευράς παράνομοι. Σύμφωνα με το άρθρο 12 παρ. 2 του Ν. 4039/12. 2. Απαγορεύεται η διατήρηση κάθε είδους ζώου σε επιχειρήσεις ψυχαγωγικών παιχνιδιών, πίστας αυτοκινητιδίων, μουσικών συναυλιών, επιδείξεων, πανηγυριών ή άλλων καλλιτεχνικών ή ψυχαγωγικών εκδηλώσεων, εφ’ όσον τα ζώα χρησιμοποιούνται με οποιονδήποτε τρόπο και για οποιονδήποτε σκοπό στο πρόγραμμά τους», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Δείτε την πλήρη ανάρτηση


newsbomb.gr
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html