Πήγε να κάψει κατσαρίδα και έβαλε φωτιά σε ολόκληρη πολυκατοικία « Enimerosi 247

Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2025

Πήγε να κάψει κατσαρίδα και έβαλε φωτιά σε ολόκληρη πολυκατοικία



 Οι φλόγες ξέφυγαν από τον έλεγχό της και εξαπλώθηκαν αστραπιαία μέσα στο διαμέρισμα, τυλίγοντας στη συνέχεια ολόκληρη την πολυκατοικία στην πόλη Οσάν.


Μια απίστευτη αλλά τραγική ιστορία συγκλονίζει τη Νότια Κορέα τις τελευταίες ώρες. Μια νεαρή γυναίκα προκάλεσε φωτιά στην πολυκατοικία της προσπαθώντας να κάψει μια κατσαρίδα, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της μια ανυποψίαστη γειτόνισσα.


Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, η 20χρονη επιχείρησε να εξοντώσει την κατσαρίδα, χρησιμοποιώντας αναπτήρα και εύφλεκτο σπρέι, μετατρέποντας το αυτοσχέδιο αυτό «όπλο» σε φλογοβόλο. Οι φλόγες ξέφυγαν από τον έλεγχό της και εξαπλώθηκαν αστραπιαία μέσα στο διαμέρισμα, τυλίγοντας στη συνέχεια ολόκληρη την πολυκατοικία στην πόλη Οσάν.


Μια γειτόνισσα, περίπου 30 ετών και κινεζικής καταγωγής, προσπάθησε απελπισμένα να σωθεί. Μαζί με τον σύζυγό της και το δύο μηνών μωρό τους επιχείρησαν να διαφύγουν από το παράθυρο, καθώς ο πυκνός καπνός είχε αποκόψει τη μοναδική έξοδο από τη σκάλα του κτιρίου. Το ζευγάρι κατάφερε να παραδώσει το βρέφος με ασφάλεια σε έναν γείτονα από το απέναντι κτίριο, ωστόσο η γυναίκα γλίστρησε και έπεσε στο κενό. Διακομίστηκε σοβαρά τραυματισμένη στο νοσοκομείο, όπου υπέκυψε λίγο αργότερα στα τραύματά της.


Από τη φωτιά οκτώ ακόμη κάτοικοι υπέστησαν αναπνευστικά προβλήματα λόγω της εισπνοής καπνού. Οι αρχές εκτιμούν ότι το ζευγάρι εγκλωβίστηκε από τον καπνό και δεν είχε άλλη επιλογή από το να επιχειρήσει την επικίνδυνη έξοδο.


Η νεαρή γυναίκα που προκάλεσε τη φωτιά αντιμετωπίζει πλέον βαρύτατες κατηγορίες για αμέλεια και ανθρωποκτονία εξ αμελείας, ενώ η αστυνομία έχει ζητήσει την έκδοση εντάλματος σύλληψής της.


Newpost.gr

  • Διαβάστε περισσότερα
  • Σας άρεσε; Πατήστε...
    loading...
    Αν σου άρεσε το άρθρο μοιράσου το με τους φίλους σου!

    Κοινοποίηση στο Facebook

    google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html