Ποιο είναι το κόμμα ΝΙΚΗ που χτυπά την πόρτα της Βουλής - Ο δάσκαλος πρόεδρος και τα μέλη της «πονεμένης Ρωμιοσύνης» « Enimerosi 247

Κυριακή 21 Μαΐου 2023

Ποιο είναι το κόμμα ΝΙΚΗ που χτυπά την πόρτα της Βουλής - Ο δάσκαλος πρόεδρος και τα μέλη της «πονεμένης Ρωμιοσύνης»




Υπάρχει ένα κόμμα που εμφανίζεται ξαφνικά με ποσοστό που αγγίζει το 3,5% βάσει του exit poll. Ο λόγος για τη ΝΙΚΗ που χαρακτηρίζεται ως η μεγάλη έκπληξη των εκλογών της 21ης Μαΐου.


Η ΝΙΚΗ είναι ένα κόμμα που δεν ανήκει στις συστημικές δυνάμεις, αλλά προβάλλει ως υποψήφια να εισέλθει στη νέα Βουλή που θα προκύψει από τις εκλογές της Κυριακής, 21 Μαΐου.


Τα exit poll δίνουν στη ΝΙΚΗ ποσοστό από 2,5% έως 3,5% που αν επαληθευτεί στα τελικά αποτελέσματα, πιάνοντας το όριο του 3% θα μπει στο Κοινοβούλιο.


Πρόεδρος της ΝΙΚΗΣ είναι ο Δημήτρης Νατσιός, ο οποίος σε πρόσφατη συνέντευξή του στη Naftemporiki TV είπε:


«Τον τελευταίο χρόνο βάλαμε μπρος τις μηχανές. Η ΝΙΚΗ έγινε από απλούς ανθρώπους, εγώ είμαι δάσκαλος.


Τα τελευταία 33 χρόνια είμαι εν ενεργεία δάσκαλος αίθουσας», τόνισε, συμπληρώνοντας πως είναι τα μέλη της «πονεμένης Ρωμιοσύνης», σύμφωνα με τη φράση του Φώτη Κόντογλου.


Δεν είμαστε ούτε Δεξιοί, ούτε Αριστεροί, ούτε Κεντρώοι, εξάλλου αυτές οι έννοιες εφευρέθηκαν την περίοδο της γαλλικής επαναστάσεως. Πριν τι γαλλική επανάσταση δεν υπήρχαν Έλληνες; Τι ήταν αυτοί; Ήταν με μία λέξη Ρωμιοί», υπογράμμισε».



Πηγή: newsit.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...
Αν σου άρεσε το άρθρο μοιράσου το με τους φίλους σου!

Κοινοποίηση στο Facebook

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html