Πυροσβέστης της ΕΜΑΚ αυτοκτόνησε σε μπαλκόνι σπιτιού – Οι δύσκολες τελευταίες μέρες του « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Παρασκευή 8 Ιουλίου 2022

Πυροσβέστης της ΕΜΑΚ αυτοκτόνησε σε μπαλκόνι σπιτιού – Οι δύσκολες τελευταίες μέρες του

Κατηγορία Κρήτη στις   6:15 μ.μ.  |  Παρασκευή 8 Ιουλίου 2022


Δάκρυα στο Ηράκλειο για την αυτοκτονία του 35χρονου. Ο πυροσβέστης της ΕΜΑΚ βρέθηκε νεκρός στο μπαλκόνι του σπιτιού του, από τον αδερφό του…


Η νέα αυτοκτονία πάγωσε το Ηράκλειο και ολόκληρη την Κρήτη. Ο 35χρονος πυροσβέστης της ΕΜΑΚ, έδωσε τέλος στη ζωή του, μέσα στο σπίτι που έμενε. Το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε προσωπικά προβλήματα και οι συνάδελφοί του, προσπαθούσαν να τον στηρίξουν. Το πρωί, όταν δεν πήγε στην υπηρεσία του, κάποιοι ανησύχησαν. Πολύ γρήγορα επιβεβαιώθηκαν οι χειρότεροι φόβοι, με τον αδερφό του αυτόχειρα να είναι η πιο τραγική φιγούρα της σπαρακτικής ιστορίας.


Νέο περιστατικό με αυτοκτονία συγκλονίζει το Ηράκλειο καθώς το πρωί της Παρασκευής βρέθηκε νεκρός ένας νεαρός άνδρας ηλικίας 35 χρονών που υπηρετεί στην ΕΜΑΚ. Ο νεαρός δεν είχε πάει στην δουλειά του, ενώ είχε υπηρεσία με αποτέλεσμα να ανησυχήσουν οι συνάδελφοι του.


Τον αναζήτησαν μέσω συγγενικού του προσώπου που πήγε σπίτι του. Όταν μπήκε μέσα αντίκρισε το μακάβριο θέαμα, με τον πυροσβέστη της ΕΜΑΚ απαγχονισμένο.


Σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες, ο 35χρονος άνδρας που είχε καταγωγή από χωριό του Δήμου Μινώα Πεδιάδας ήταν δύτης και φαίνεται πως το τελευταίο χρονικό διάστημα αντιμετώπιζε προσωπικά προβλήματα έχοντας και την πλήρη στήριξη των ειδικών της Υπηρεσίας δίχως ωστόσο να καταφέρει να τα ξεπεράσει με αποτέλεσμα το πρωί της Παρασκευής να προβεί στο απονενοημένο διάβημα.


Σύμφωνα με το flashnews.gr, ο 35χρονος βρέθηκε από τον αδερφό του, απαγχονισμένος, στο μπαλκόνι του σπιτιού του, στο δεύτερο όροφο πολυκατοικίας στο Ηράκλειο.


Πηγή: newsit.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html