Προσοχή! Αυτό είναι το υποτιθέμενο μήνυμα -απάτη από την ΕΛ.ΑΣ που πρέπει να διαγράψετε αμέσως « Enimerosi 247

Τρίτη 12 Απριλίου 2022

Προσοχή! Αυτό είναι το υποτιθέμενο μήνυμα -απάτη από την ΕΛ.ΑΣ που πρέπει να διαγράψετε αμέσως

 


Ανακοίνωση εξέδωσε η Ελληνική Αστυνομία, και εφιστά την προσοχή των πολιτών, με μήνυμα απάτη. Η ΕΛ.ΑΣ τονίζει ότι δεν πρέπει να ανοίξετε του συνδέσμους και να διαγράψετε αμέσως το μήνυμα.


Ανακοινώνεται ότι το παρακάτω κείμενο - μήνυμα, που διακινείται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mails), ως δήθεν επιστολή της Ελληνικής Αστυνομίας, είναι καταφανώς ψευδεπίγραφο και απατηλό και αποστέλλεται από δράστες που επιχειρούν προφανώς να εξαπατήσουν – παραπλανήσουν τους πολίτες.


Παρακαλούνται οι πολίτες να διαγράφουν το συγκεκριμένο μήνυμα και «να μην ανοίγουν» τα συνημμένα αρχεία για αποφυγή προσβολής από κακόβουλο λογισμικό.


Το μήνυμα:


Μετά από κατάσχεση ηλεκτρονικής διείσδυσης στον διακομιστή σας, υπόκεινται σε διάφορες νομικές διαδικασίες που ισχύουν, ιδίως στο θέμα:


παιδική πορνογραφία

πορνογραφικός ιστότοπος

πορνό στον κυβερνοχώρο

Προς ενημέρωσή σας ο νόμος Ν° 390-1 του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας του Μάρτιος 2007 Αυξάνει τις ποινές όταν οι προτάσεις, οι σεξουαλικές επιθέσεις ή οι βιασμοί έχουν διαπραχθεί μέσω του Διαδικτύου και έχετε διαπράξει πραγματικά αδικήματα πορνογραφικής χρήσης προς ανηλίκους σε ιδιωτικούς ιστότοπους.


Απαιτείται να ακούσετε τον εαυτό σας μέσω email γράφοντάς μας τα δικαιολογητικά σας ώστε να εξεταστούν και να επαληθευτούν προκειμένου να αξιολογηθούν οι διάφορες ευθύνες. αυτό εντός αυστηρής προθεσμίας του 72 ώρες.


Μετά από αυτό το διάστημα, θα είμαστε υποχρεών και να στείλουμε την έκθεσή μας στην κυρία Dolores Delgado


Ο Εισαγγελέας του Ανωτάτου Δικαστηρίου της Μαδρίτης, ειδικός στο έγκλημα στον κυβερνοχώρο, θα εκδώσει ένα ένταλμα σύλληψης για εσάς, θα το προωθήσει στην αστυνομία που βρίσκεται πλησιέστερα στον τόπο διαμονής σας ώστε να εμφανιστεί η σύλληψή σας και να χαρακτηριστείτε ως επιτιθέμενος σεξουαλικός.


Περιμένω τη δοκιμή σας για άνοιγμα από σας (λεπτά). Τώρα έχεις προειδοποιηθεί.


Συμπληρώστε τις παρακάτω πληροφορίες για ασφαλή επαλήθευση:


Επώνυμο και όνομα:


Διεύθυνση σπιτιού:


Τηλέφωνο:


Γενικός διευθυντής:


Konstantínos Tsouválas




dikaiologitikanews


Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...
Αν σου άρεσε το άρθρο μοιράσου το με τους φίλους σου!

Κοινοποίηση στο Facebook

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html