Άντρας κέρδισε 46 εκατ. ευρώ πριν από 10 χρόνια και δεν έχει πει ακόμα τίποτα στην οικογένειά του « Enimerosi 247

Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2021

Άντρας κέρδισε 46 εκατ. ευρώ πριν από 10 χρόνια και δεν έχει πει ακόμα τίποτα στην οικογένειά του



Ένας άντρας από την Καλιφόρνια των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής δεν είχε πει την αλήθεια στην αδερφή του από φόβο ότι θα τον αναγκάσει να δωρίσει τα μισά χρήματα στην εκκλησία.


Ένας υπερτυχερός άντρας από την Καλιφόρνια των ΗΠΑ κέρδισε 55 εκατ. δολάρια ( περίπου 46,5 εκατ. ευρώ ) σε λοταρία πριν από περισσότερα από 10 χρόνια, αλλά δεν είπε τίποτα σε κανέναν.


Το παράξενο περιστατικό αναφέρει με επιστολή του στο MarketWatch «ένας υπερτυχερός με χαμηλό προφίλ» που θέλησε να παραμείνει ανώνυμος.


Αφού κέρδισε τον λαχνό, ο άντρας που σήμερα είναι 67 ετών, επέλεξε να μην πει τα χαρμόσυνα νέα με την οικογένειά του από φόβο μήπως η αδερφή του τον αναγκάσει να δωρίσει τα μισά χρήματα – περίπου 23 εκατ. ευρώ – στην ενορία τους.


Με τα χρόνια, ο άντρας έδινε την εντύπωση ότι δεν είχε κάποιο παραπανίσιο εισόδημα, ώστε να μην δίνει χρήματα σε φιλανθρωπίες ή σε φίλους.


«Δεν έχω δωρίσει χρήματα σε κανέναν άνθρωπο ή οργανισμό. Επίσης, δεν πιστεύω στο να δανείζει κανείς χρήματα σε φίλους ή συγγενείς, σε καμία περίπτωση» λέει, χαρακτηριστικά, ο άντρας στην επιστολή του.


Στην επιστολή του, ο άντρας εκφράζει την ελπίδα ότι η αδερφή του δεν θα μάθει πού ζει και αποκάλυψε ότι δεν διατηρεί επαφές μαζί της, εξαιτίας των «απαίσιων πραγμάτων» που η γυναίκα προσπάθησε να κάνει στους γονείς τους στο παρελθόν.


Σήμερα, μακριά από την αδερφή του, ο τυχερός άντρας από την Καλιφόρνια των Ηνωμένων Πολιτειών νιώθει ικανοποιημένος με τη ζωή του και πλέον έχει συνηθίσει να μην χαλάει λεφτά.


«Είμαι πλέον 67 ετών και πολύ ευχαριστημένος με τη ζωή μου. Δεν ξοδεύω πολλά. Δεν έχω παιδιά και οι δυο γονείς μου έχουν πεθάνει. Δεν έχω δώσει λεφτά στην αδερφή μου γιατί δεν μου αρέσει ούτε αυτή ούτε ο άντρας της. Και δεν της έχω μιλήσει για πάνω από 10 χρόνια» λέει ο άντρας.


«Ήμουν λάθος που δεν είπα σε κανέναν για τα λεφτά που κέρδισα;» ρωτάει στο τέλος της επιστολής του ο άντρας που κέρδισε 55 εκατ. στη λοταρία.


hairt.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...
Αν σου άρεσε το άρθρο μοιράσου το με τους φίλους σου!

Κοινοποίηση στο Facebook

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html