James Καφετζής και Άννα Μαρία Βέλλη – Έκκληση στους fan του Νίκου Μπάρτζη « Enimerosi 247

Σάββατο 14 Αυγούστου 2021

James Καφετζής και Άννα Μαρία Βέλλη – Έκκληση στους fan του Νίκου Μπάρτζη




 Όπως και αρκετοί άλλοι celebrities στο παρελθόν, έτσι και ο Νίκος Μπάρτζης φαίνεται πως έπεσε θύμα χάκερ.


Ο πρώην παίκτης του Survivor, ο οποίος είδε τον λογαριασμό του στο Instagram να αποκτά χιλιάδες followers μετά το παιχνίδι, έχασε τον έλεγχο του προφίλ του, αφού άγνωστοι έσπασαν τους κωδικούς του και “εισέβαλαν” στον λογαριασμό του.


Την αποκάλυψη έκαναν η Άννα Μαρία Βέλλη και ο James Καφετζής μέσα από αναρτήσεις τους στα δικά τους προφίλ.


Οι χάκερς του Νίκο Μπάρτζη έκαναν ένα story, θέλοντας να παγιδεύσουν τους διαδικτυακούς φίλους του και έτσι η Άννα Μαρία Βέλλη και ο James Καφετζής ανέλαβαν δράση.


“Ο Νίκος έχει χακαριστεί προφανώς. Παρακαλώ μπείτε στον κόπο και κάντε ένα ριπόρτ πατώντας “ότι παριστάνει κάποιον άλλον”, έγραψαν χαρακτηριστικά στην ανακοίνωσή τους.


Δείτε τη σχετική ανάρτηση:




in.gr

  • Διαβάστε περισσότερα
  • Σας άρεσε; Πατήστε...
    loading...
    Αν σου άρεσε το άρθρο μοιράσου το με τους φίλους σου!

    Κοινοποίηση στο Facebook

    google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html