Τραγωγία: Πέθανε 18χρονη στο νοσοκομείο – Είχε πάει διακοπές « Enimerosi 247

Κυριακή 18 Ιουλίου 2021

Τραγωγία: Πέθανε 18χρονη στο νοσοκομείο – Είχε πάει διακοπές



Μια 18χρονη κοπέλα άφησε ξαφνικά την τελευταία της πνοή τα ξημερώματα της Κυριακής στο Γενικό Νοσοκομείο Σύρου.


Η 18χρονη Ελληνίδα έκανε διακοπές στην Ίο και σήμερα το πρωί μεταφέρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της στο Κέντρο Υγείας του νησιού για νοσηλεία, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι είχε κάνει χρήση ναρκωτικών ουσιών.


Η κατάσταση του νεαρού κοριτσιού διαπιστώθηκε ότι ήταν αρκετά σοβαρή γι’ αυτό και δόθηκε εντολή να μεταφερθεί με αεροδιακομιδή στην Σύρο προκειμένου να διακομισθεί στο Νοσοκομείο του νησιού.



 

Εκεί, παρά τις προσπάθειες των γιατρών η 18χρονη δεν κατάφερε να επανέλθει, αντίθετα η κατάσταση της υγείας της επιδεινώθηκε ακόμη περισσότερο μιας και διαπιστώθηκε ότι είχε υποστεί σοβαρή βλάβη στο εγκεφαλικό σύστημα και τελικά εξέπνευσε.





 

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η 18χρονη δεν έφερε κάποιο εξωτερικό χτύπημα ή τραύμα και οι αρχές, σε πρώτη φάση, έχουν σχεδόν αποκλείσει το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας.


Ο σορός της άτυχης κοπέλας θα μεταφερθεί στον Πειραιά για τη διενέργεια της διαδικασίας νεκροψίας – νεκροτομής η οποία θα ρίξει φως στα αίτια του θανάτου της.



  • Διαβάστε περισσότερα
  • Σας άρεσε; Πατήστε...
    loading...
    Αν σου άρεσε το άρθρο μοιράσου το με τους φίλους σου!

    Κοινοποίηση στο Facebook

    google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html