Τρομακτικό τροχαίο στην Ερέτρια Ευβοίας το μεσημέρι της Τρίτης (23.03.2021). Από θαύμα σώθηκε ο 20χρονος οδηγός.Ήταν λίγο μετά τις 12:30 το μεσημέρι στην Ερέτρια και συγκεκριμένα στην περιοχή Μύλος. Το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 20χρονος κατευθυνόταν προς Χαλκίδα όταν λόγω της ολισθηρότητας του δρόμου έχασε τον έλεγχο με αποτέλεσμα να φέρει αρκετές τούμπες (!), γράφει το Eviathema.gr.
Το ευτύχημα είναι ότι ο νεαρός οδηγός κατάφερε και βγήκε μόνος του από το στραπατσαρισμένο αυτοκίνητο ελαφρά τραυματισμένος!![Ερέτρια Ευβοίας: Σοκαριστικό τροχαίο το μεσημέρι, Ερέτρια Ευβοίας: Σοκαριστικό τροχαίο το μεσημέρι – “Σμπαράλια” το αυτοκίνητο μετά από αρκετές τούμπες [ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ], Eviathema.gr | ΕΥΒΟΙΑ ΝΕΑ - Νέα και ειδήσεις από όλη την Εύβοια](https://eviathema.gr/wp-content/uploads/2021/03/%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%87%CE%B1%CE%B9%CE%BF4.jpg)
![Ερέτρια Ευβοίας: Σοκαριστικό τροχαίο το μεσημέρι, Ερέτρια Ευβοίας: Σοκαριστικό τροχαίο το μεσημέρι – “Σμπαράλια” το αυτοκίνητο μετά από αρκετές τούμπες [ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ], Eviathema.gr | ΕΥΒΟΙΑ ΝΕΑ - Νέα και ειδήσεις από όλη την Εύβοια](https://eviathema.gr/wp-content/uploads/2021/03/%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%87%CE%B1%CE%B9%CE%BF3.jpg)
![Ερέτρια Ευβοίας: Σοκαριστικό τροχαίο το μεσημέρι, Ερέτρια Ευβοίας: Σοκαριστικό τροχαίο το μεσημέρι – “Σμπαράλια” το αυτοκίνητο μετά από αρκετές τούμπες [ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ], Eviathema.gr | ΕΥΒΟΙΑ ΝΕΑ - Νέα και ειδήσεις από όλη την Εύβοια](https://eviathema.gr/wp-content/uploads/2021/03/%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%87%CE%B1%CE%B9%CE%BF6.jpg)
newsit.gr
loading...
Αν σου άρεσε το άρθρο μοιράσου το με τους φίλους σου!