Πήγε στο γιατρό γιατί την πονούσε το μάτι της και είχε πρηστεί! Αυτό που βρήκαν μέσα πραγματικά θα σας σοκάρει! « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2020

Πήγε στο γιατρό γιατί την πονούσε το μάτι της και είχε πρηστεί! Αυτό που βρήκαν μέσα πραγματικά θα σας σοκάρει!

Κατηγορία Περίεργα στις   10:30 π.μ.  |  Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2020

Πήγε στο γιατρό γιατί την πονούσε το μάτι της και είχε πρηστεί! Αυτό που βρήκαν μέσα πραγματικά θα σας σοκάρει!
Αυτή η γυναίκα ένιωθε μια ενόχληση στο μάτι της και σιγά σιγά είχε αρχίσει να πρήζεται γι' αυτό και αποφάσισε να επισκεφθεί έναν γιατρό για να της πει τι ακριβώς συμβαίνει και αν χρειαστεί να ακολουθήσει κάποια φαρμακευτική αγωγή για να μειωθεί ο πόνος.

Αυτό που της ανακοίνωσαν στο τοπικό νοσοκομείο δεν το περίμενε σε καμία περίπτωση και έκανε το αίμα της να παγώσει!

Μετά τις απαραίτητες εξετάσεις οι γιατροί ανακάλυψαν ότι τέσσερις μέλισσες ζούσαν μέσα στο μάτι της και τρέφονταν από τα δάκρυα και τον ιδρώτα της.. Ωστόσο, καλό θα ήταν να ξέρετε τι πρέπει να κάνετε σε περίπτωση που σας τσιμπήσει μια μέλισσα!

Ο καθηγητής Χουνγκ Τσι Τινγκ, ο επικεφαλής του οφθαλμολογικού τμήματος του νοσοκομείου, έκανε λόγο για «παγκόσμια πρώτη», καθώς δεν έχει ξαναγίνει γνωστή ανάλογη περίπτωση. «Είδα κάτι που έμοιαζε με πόδια εντόμου, έτσι τα τράβηξα κάτω από το μικροσκόπιο ένα-ένα, χωρίς να τραυματίσω το σώμα τους. Ήταν τέσσερις μέλισσες ενός είδους που ζει κοντά σε νεκροταφεία ή πεσμένα δέντρα, έτσι είναι απλό να τις πετύχεις καθώς σκαρφαλώνεις στα βουνά», είπε ο Χουνγκ Τσι Τινγκ, περιγράφοντας τη στιγμή που ανακάλυψε τις μέλισσες.

«Επισκεφτήκαμε και φτιάχναμε τον τάφο ενός συγγενή μας και κάθισα κάτω για να ξεχορταριάσω. Ένιωσα τον άνεμο να φυσάει στο πρόσωπό μου, μετά ένιωσα κάτι στο μάτι μου που νόμιζα ότι ήταν χώμα», είπε η 20χρονη και συνέχισε: «Καθάρισα το μάτι μου με νερό, αλλά άρχισε να με πονάει πολύ το βράδυ. Ο πόνος ήταν οξύς και το μάτι μου δάκρυζε»,

Οι ιατροί του νοσοκομείο προχώρησαν σε συνέντευξη Τύπου για το περιστατικό, κατά την οποία ανέφεραν ότι η κοπέλα έπαθε κυτταρίτιδα και κερατίτιδα. Οι δυο φλεγμονές προκλήθηκαν από το γεγονός ότι οι μέλισσες παρέμειναν στο μάτι της νεαρής γυναίκας για περισσότερο από τέσσερις ώρες.

Η ασθενής, μετά από την απαραίτητη φροντίδα, πήρε εξιτήριο και οι γιατροί πιστεύουν ότι θα αναρρώσει πλήρως.
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html