Πασίγνωστος τραγουδιστής έφτιαξε την δική του σαμπάνια και την χρεώνει 495 ευρώ! Δεν θα πιστέψετε ποιος είναι! « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2020

Πασίγνωστος τραγουδιστής έφτιαξε την δική του σαμπάνια και την χρεώνει 495 ευρώ! Δεν θα πιστέψετε ποιος είναι!

Κατηγορία Lifestyle στις   7:30 π.μ.  |  Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2020


Δεν θα πιστέψετε ποιος είναι ο πασίγνωστος τραγουδιστής που έφτιαξε την δική του σαμπάνια και την χρεώνει 495 ευρώ! Οι θαυμαστές του έφτασαν στα άκρα για να την αποκτήσουν!Ο ράπερ του Τορόντο, ή αλλιώ…


Δεν θα πιστέψετε ποιος είναι ο πασίγνωστος τραγουδιστής που έφτιαξε την δική του σαμπάνια και την χρεώνει 495 ευρώ! Οι θαυμαστές του έφτασαν στα άκρα για να την αποκτήσουν!

Ο ράπερ του Τορόντο, ή αλλιώς @champagnepapi, ανακοίνωσε πρόσφατα ότι επέλεξε την προσθήκη δύο καινούργιων κρασιών, champagnes vintage 2008 στη γραμμή σαμπάνιας Mod Sélection.

Το Mod Sélection Rosé Vintage 2008, ένα μείγμα από Pinot Noir, Meunier και Chardonnay, είναι αυτό με τη μεγαλύτερη τιμή των 550 δολαρίων. Ωστόσο αυτό που προκάλεσε εντύπωση στην σειρά, ήταν και η ένταξη του τραγουδιστή Drake.


Και αυτό γιατί θα υπάρξει τρίτη και τέταρτη προσθήκη στη γραμμή σαμπάνιας Drake Mod Sélection Champagne. Οι άλλες, Champagne ($ 300) και Mod Rosé Champagne ($ 400) εγκαινιάστηκαν νωρίτερα φέτος, λίγο μετά την ανακοίνωση του Drake, πως θα συνεργαστεί με τον Brent Hocking, τον ιδρυτή της DeLeón Tequila, για να δημιουργήσουν την πολυτελή μάρκα Champagne.

Εσείς θα δώσετε 400 ευρώ για να το δοκιμάσετε; Εξάλλου, ζείτε μόνο μία φορά. Αυτό είναι το σύνθημα του.

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html