Mega: Το δυνατό χαρτί του καναλιού επιστρέφει στο... Mega! « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2019

Mega: Το δυνατό χαρτί του καναλιού επιστρέφει στο... Mega!

Κατηγορία media στις   11:00 μ.μ.  |  Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2019

Mega: Το δυνατό χαρτί του καναλιού επιστρέφει στο... Mega!
Το πιο δυνατό χαρτί του MEGA επιστρέφει στο... Mega μετά από 3 χρόνια αποχής! Κι έχω όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ "βόμβα" εννοείται πρώτη στο Youweekly.gr!

Μέσα από το Vanda's blog θα σας αποκαλύψω τα πιο φρέσκα νέα που έμαθα από πολύ έγκυρη πηγή μου! Αν επιστρέψει το συγκεκριμένο πρόσωπο στην τηλεόραση θα γίνει... πανικός!

Ο συγκεκριμένος παρουσιαστής απέχει από την τηλεόραση εδώ και 3 περίπου χρόνια αφού συνταξιοδοτήθηκε και αποσύρθηκε στη γενέτειρά του! Μετά την αγορά της ταινιοθήκης του καναλιού από τον Βαγγέλη Μαρινάκη έχουν αρχίσει να γίνονται οι πρώτες κρούσης για να συνταχθεί μια νέα ομάδα από πρόσωπο που σίγουρα θα τραβήξουν το ενδιαφέρον των τηλεθεατών!

Μια πρώτη επαφή όπως μου μετέφεραν οι πηγές μου έγινε με τον Γιώργο Οικονομέα που ήταν ένα από τα πολύ δυνατά ονόματα του τότε Mega, για να αναλάβει την πρωινή ζώνη του σταθμού!



Η ανταπόκρισή του μέχρι στιγμής δεν είναι ξεκάθαρη αλλά... δεν είναι και αρνητική! Αναμένεται να αποφασίσει σε λίγες ημέρες! Οπότε καταλαβαίνετε πως αν πει το ναι θα... γίνει μια δυναμική αρχή για το κανάλι!
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html