Νεκρός ηθοποιός από την "Μαρία η Άσχημη"! « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2019

Νεκρός ηθοποιός από την "Μαρία η Άσχημη"!

Κατηγορία media στις   10:30 π.μ.  |  Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2019

Νεκρός ηθοποιός από την
Ξέρετε ποιος αγαπημένος ηθοποιός από τη σειρά ''Η Μαρία η άσχημη'' είναι νεκρός;

Με την ευκαιρία διαβάστε: Νεκρός από ναρκωτικά ο Μανωλάκης του «Καφέ της Χαράς»; Το τραγικό και ψεύτικο δημοσίευμα που κυκλοφορεί!

Η "Μαρία η Άσχημη" ήταν μια τηλεοπτική σειρά, που προβλήθηκε στο Mega σε δύο κύκλους, από τις 1 Ιανουαρίου 2007 μέχρι τις 23 Ιουνίου του 2008.

Αρκετοί χαρακτήρες έκλεψαν την παράσταση και ένας από αυτούς ήταν και ο Νικήτας, τον οποίο ενσάρκωνε ο Μιχάλης Γιαννάτος. Ο μεγάλος ηθοποιός, ο οποίος είχε παίξει σε μία πληθώρα σειρών, πέθανε πριν 6 χρόνια και συγκεκριμένα στις 17 Σεπτεμβρίου του 2013 σε ηλικία 72 ετών έπειτα από καρδιακή ανακοπή.



Καθώς παρακολουθούσε αγώνα ποδοσφαίρου μαζί με φίλους του στη γειτονιά. Όπως ο γιος του αναφέρει, κανείς από τους φίλους του δεν κατάλαβε ότι είχε "φύγει" μέχρι τη στιγμή που τον φώναξαν και δεν ανταποκρίθηκε
undefined
Όσον αφορά την καριέρα του υπήρξε μεγάλη. Συγκεκριμένα σπούδασε στη δραματική σχολή του Ντίνου Δημόπουλου και πρωτοεμφανίστηκε ως επαγγελματίας ηθοποιός στην ταινία Οι Στιγματισμένοι του Γιώργου Ζερβουλάκου το 1966. Μαθητής ακόμη, έπαιξε στην θεατρική παράσταση Καπετάν Μιχάλης δίπλα στον Μάνο Κατράκη.
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html