Μια γιαγιά 61 ετών, γέννησε μωρό. Αυτό όμως δεν είναι το ακραίο της υπόθεσης... « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2019

Μια γιαγιά 61 ετών, γέννησε μωρό. Αυτό όμως δεν είναι το ακραίο της υπόθεσης...

Κατηγορία Περίεργα στις   5:00 μ.μ.  |  Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2019

Μια γιαγιά 61 ετών, γέννησε μωρό. Αυτό όμως δεν είναι το ακραίο της υπόθεσης...
Η παρακάτω αληθινή ιστορία θα σας αφήσει άφωνους. Μια γιαγιά 61 ετών, γέννησε μωρό. Αυτό όμως δεν είναι το ακραίο της υπόθεσης...

Η 61χρονη Σεσίλ αποφάσισε να γίνει παρένθετη μητέρα για το γιο της, και τον σύζυγό του, Έλιοτ. Όταν είχαν στο μυαλό τους την εξωσωματική γονιμοποίηση για να αποκτήσουν ένα παιδί πριν από δύο χρόνια, η Σεσίλ είπε ότι θα δεχόταν με μεγάλη χαρά να γίνει παρένθετη μητέρα. Με την ευκαιρία διαβάστε: Η γιαγιά της φωτογραφίας νομίζει ότι είναι άσχημη. Τότε η εγγονή της αποφασίζει να της κάνει μια μεγάλη αλλαγή...

Το ζευγάρι καταχάρηκε με την προσφορά. Όταν ο Μάθιου είπε στην ενδοκρινολόγο για την ιδέα της μητέρας του, ήταν στην ευχάριστη θέση να ακούσουν ότι θα μπορούσαν πραγματικά να το θεωρήσουν ως επιλογή. Δεδομένου ότι το τελευταίο μωρό της γεννήθηκε πριν από περισσότερα από 30 χρόνια και είχε περάσει στην εμμηνόπαυση πριν από 10 χρόνια, η Σεσίλ έπρεπε να υποβληθεί σε τεστ.

γιαγιά

Οι εξετάσεις περιελάμβαναν τεστ Παπανικολάου, εξετάσεις αίματος και χοληστερόλης, μαστογραφία και υπερηχογράφημα, οι οποίες κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι ήταν άριστης υγείας και μπορούσε να κυοφορήσει ένα μωρό.

Αλλά αυτή δεν ήταν η μόνη ευλογία που έλαβαν ο Μάθιου και ο Έλιοτ από την οικογένειά τους. Αυτή τη φορά ήταν η 26χρονη αδελφή του Έλιοτ, που αποφάσισε να δωρίσει μερικά από τα ωάριά της. Με τη συμβολή της, το μωρό θα έπαιρνε σιγά σιγά σάρκα και οστά.

Μόλις η Σεσίλ αναγνωρίστηκε ως κατάλληλη παρένθετη, υπέστη επίσης μια σειρά από ορμονικές θεραπείες. Τα ωάρια που γονιμοποιήθηκαν με το σπέρμα του Μάθιου εμφυτεύτηκαν με επιτυχία στη μήτρα της Σεσίλ. Έμεινε έγκυος στην πρώτη προσπάθεια εμφύτευσης. Με την ευκαιρία διαβάστε: Γιαγιά έχασε τον παππού και πέθανε 90 λεπτά αργότερα. Μια απίστευτη ιστορία!

Η Σεσίλ είχε μια δύσκολη εγκυμοσύνη με την αρτηριακή πίεση να εκτινάσσεται λόγω της ηλικίας της. Είχε επίσης φοβερή ναυτία το πρωί. Παρά τις δυσκολίες, τελικά γέννησε την εγγονή της, την Ούμα. Εξέπληξε ακόμη και τους γιατρούς με τη φυσική γέννα, αντί για καισαρική επέμβαση που περίμεναν.

γιαγιά μωρό

Το ζευγάρι ήταν πολύ εκφραστικό με τα συναισθήματά τους κατά τη διάρκεια του τοκετού και της γέννας. Ήταν συγκλονισμένοι καθώς έκλαιγαν ανεξέλεγκτα βλέποντας μια δυνατή Σεσίλ να φέρνει την κόρη τους στον κόσμο.

«Δεν ξέρω πώς να την περιγράψω, είναι απίστευτη, νιώθω απίστευτο σεβασμό γι ‘αυτήν και είμαι τόσο ευγνώμων για όσα έκανε», δήλωσε ο 32χρονος Μάθιου. «Μεγαλώνοντας πάντα πειράζαμε τη μαμά μας, είναι πολύ χαριτωμένη και γλυκιά. Σε εκείνη την αίθουσα κατά τη διάρκεια του τοκετού ήταν μια τόσο σπλαχνική στιγμή. Όλα τα αστεία σταμάτησαν. Ήταν σαν πολεμίστρια- τόσο δυνατή. Τρέφω τόσο βαθύ σεβασμό γι ‘αυτήν και την θαυμάζω επειδή είναι απίστευτη γυναίκα.»

Ο Μάθιου, καθηγητής γυμνασίου, δήλωσε ότι η Σεσίλ δεν ήταν δύσκολο να παραδώσει την Ούμα. «Είπε ότι σε όλη τη διαδικασία ότι δεν είδε ποτέ την Ούμα ως το μωρό της, την έβλεπε σαν εγγονή της», είπε ο Μάθιου. Σύμφωνα με τον ίδιο, αυτό που την ώθησε ήταν αυτή η μαγική στιγμή που παρουσίασε την εγγονή της στον γιο της. Με την ευκαιρία διαβάστε: Οι γονείς του δεν τον ήθελαν και τον πήρε η γιαγιά του. Δείτε τι έκανε για να τον ευχαριστήσει!

«Στην πραγματικότητα, ήταν τόσο εξαντλημένη μετά την εγκυμοσύνη και τη γέννα που είπε ότι ήταν πραγματικά ευτυχής που την παραδίδει πριν ξεκινήσει η πραγματική σκληρή δουλειά», πρόσθεσε αστεία. «Είπε ότι όλη η διαδικασία άξιζε τον κόπο στο τέλος.»

Σχολιάζοντας τους ρόλους της Λεα και της Σεσίλ για την ύπαρξη της Ούμα, ο Μάθιου πρόσθεσε: «Η όλη εμπειρία πίσω από όλα αυτά είναι τόσο ξεχωριστή.» Οι πράξεις καλοσύνης και όλη η υποστήριξη ήταν πραγματικά συγκινητικές. Η Ούμα θα έχει τώρα μερικά απίστευτα γυναικεία πρότυπα μεγαλώνοντας. Ανυπομονώ να αναπτύξει έναν απίστευτα ιδιαίτερο δεσμό με τις δυο τους.»
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html