Δείτε για πιο λόγο αυτός ο άνδρας παρίστανε ότι ήταν σε κώμα, επί δύο χρόνια... « Enimerosi 247

Κυριακή 7 Ιανουαρίου 2018

Δείτε για πιο λόγο αυτός ο άνδρας παρίστανε ότι ήταν σε κώμα, επί δύο χρόνια...

Ο Alan Knight αντιμετώπιζε μια...
δίκη με την κατηγορία της εξαπάτησης του ηλικιωμένου γείτονά του, από τον οποίο είχε πάρει περισσότερα από 64.000 δολάρια. Αντί να εμφανιστεί στη δίκη, προσποιούνταν ότι ήταν σε κώμα επί δύο χρόνια.

Η γυναίκα του, Ellen, έλεγε ότι ο άνδρας της είχε πέσει και είχε χτύπησε στο κεφάλι όταν πήγε να κλείσει την πόρτα του γκαράζ και έπρεπε να τον φροντίζει, καθώς δεν μπορούσε να κουνηθεί από τον λαιμό και κάτω.

Ωστόσο, αποδείχθηκε ότι όλα ήταν ένα ψέμα! Οι κάμερες ασφαλείας ενός εμπορικού κέντρου «έπιασαν» τον 47χρονο να χαίρει άκρας υγείας, όρθιο και να κινείται.

Οι ερευνητές τον «συνέλαβαν» από τις κάμερες όπου φαινόταν να κάνει τα ψώνια του με τη σύζυγό του στο σούπερ μάρκετ, ενώ επίσης βρήκαν ότι είχε πάει και διακοπές όσο ήταν «φυτό» σε κώμα.

tromaktiko
  • Διαβάστε περισσότερα
  • Σας άρεσε; Πατήστε...
    loading...
    Αν σου άρεσε το άρθρο μοιράσου το με τους φίλους σου!

    Κοινοποίηση στο Facebook

    google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html