Σoκ σε γάμο: «Στέφεται ο δούλος του Θεού, την δούλη…» και «τέζα» η νύφη! Η Απίστευτη αντίδραση του γαμπρού [pic] « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2017

Σoκ σε γάμο: «Στέφεται ο δούλος του Θεού, την δούλη…» και «τέζα» η νύφη! Η Απίστευτη αντίδραση του γαμπρού [pic]

Κατηγορία Κύπρος στις   6:00 π.μ.  |  Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2017


Είναι από τις στιγμές που σίγουρα δεν περιμένει κανείς να ζήσει κάποιος ειδικά την ημέρα του γάμου του, ωστόσο η ψυχραιμία και το χιούμορ πήραν σκυτάλη από την αρχική αμηχανία και τρομάρα…

«Στέφεται ο δούλος του Θεού, την δούλη του Θεού…». Με το τοποθέτησε ο πάτερ τα στέφανα στους Κωνσταντίνο και Μικαέλλα, δευτερόλεπτα μετά η νύφη σωριάζεται στο έδαφος λιπόθυμη!

Λίγο η ένταση της στιγμής, η συγκίνηση, αλλά και η κούραση, έκαναν την Μικαέλα να χάσει τις αισθήσεις της, κατά την διάρκεια της γαμήλιας τελετής που τελέσθηκε στο Κολόσσι.

Οι παρευρισκόμενοι βέβαια πάγωσαν και τρόμος επικράτησε, ενώ ο γαμπρός, σύμφωνα με το reportet.com.cy την άκουσε να λέει: «Δεν είμαι καλά» και γυρίζοντας την είδε λιπόθυμη στο έδαφος. Πάντως, η Μικαέλα ετυχώς συνήλθε αρκετά γρήγορα και το μυστήριο τελέστηκε κανονικά από εκεί που έμεινε, όπως άλλωστε και το γλέντι, αφού πρώτα… ο Κωνσταντίνος έβγαλε και μια πολύ ιδιαίτερη αναμνηστική φωτογραφία! Παιδιά ευχόμαστε βίον ανθόσπαρτον και πάντα με χιούμορ και καλή διάθεση!


Πηγή newsit.com.cy
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html