Σοκάρει η Νάντια της... Εθνικής: "Θέλω βρισίδι και .......... στο σeξ"! (aΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΕΙΚ0ΝΕΣ) « Enimerosi 247

Τετάρτη 8 Ιουνίου 2016

Σοκάρει η Νάντια της... Εθνικής: "Θέλω βρισίδι και .......... στο σeξ"! (aΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΕΙΚ0ΝΕΣ)

Σοκάρει η Νάντια της... Εθνικής:

Ο λόγος για την πανέμορφη ξανθιά, Νάντια Σερλίδου, η οποία έγινε γνωστή από την παρουσία της στις εξέδρες του Eυρωμπάσκετ του 2007 κι έκτοτε έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον χάρη στα απίστευτα προσόντα της.
Η σeξι ξανθιά είχε δηλώσει στο παρελθόν στο Nitro ότι της αρέσει το άγριο σeξ, με βρισίδι και …λίγο ξύλο, ξεσηκώνοντας τον ανδρικό πληθυσμό.
«Τι μου αρέσει να μου κάνουν στο κρεβάτι, αυτό δεν είναι που θέλεις να μάθεις; Θα σ’ το πω εγώ και πασάλειψέ το ωραία εσύ. Μου αρέσει το θέμα το πολύ άγριο, το βρισίδι, το λίγο ξύλο. Να έχει την εξουσία ο άλλος. Βαριέμαι το σeξ όταν είναι ξενέρωτο και γλυκερό», είχε πει χαρακτηριστικά.
Απολαύστε τη Νάντια Σερλίδου σε μερικές από τις πιο καu8ές πόζες της…

006_serlidou-10
005_serlidou-6

  • Διαβάστε περισσότερα
  • Σας άρεσε; Πατήστε...
    loading...
    Αν σου άρεσε το άρθρο μοιράσου το με τους φίλους σου!

    Κοινοποίηση στο Facebook

    google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html