Αποκάλυψη: Τι σημαίνει ο μυστηριώδης κωδικός της NOVA κατά την διάρκεια των αγώνων « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2020

Αποκάλυψη: Τι σημαίνει ο μυστηριώδης κωδικός της NOVA κατά την διάρκεια των αγώνων

Κατηγορία media στις   10:30 π.μ.  |  Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2020

Αποκάλυψη: Τι σημαίνει ο μυστηριώδης κωδικός της NOVA κατά την διάρκεια των αγώνων
Σίγουρα θα έχεις παρατηρήσει αρκετές φορές στις ζωντανές αθλητικές μεταδόσεις κάποια γράμματα που εμφανίζονται στις οθόνες μας.
Ο μυστηριώδης κωδικός, ωστόσο, έχει μια μεγάλη χρησιμότητα, άσχετα αν εμφανίζεται σε... κρίσιμα σημεία του αγώνα. Ο μυστηριώδης κωδικός, ωστόσο, έχει μια μεγάλη χρησιμότητα, άσχετα αν εμφανίζεται σε... κρίσιμα σημεία του αγώνα.
 Με αυτό τον κωδικό οι θιγόμενες εταιρείες προσπαθούν να εντοπίσουν την ρίζα του κακού και στην κυριολεξία να την «ξεριζώσουν» κόβοντας την διασπορά παράνομου σήματος. Με αυτό τον κωδικό οι θιγόμενες εταιρείες προσπαθούν να εντοπίσουν την ρίζα του κακού και στην κυριολεξία να την «ξεριζώσουν» κόβοντας την διασπορά παράνομου σήματος.
Μέσω αυτού του κωδικού ουσιαστικά «ξεδιαλύνει» το σύστημα ποια σήματα είναι νόμιμα και ποια είναι πειρατικά. Μέσω αυτού του κωδικού ουσιαστικά «ξεδιαλύνει» το σύστημα ποια σήματα είναι νόμιμα και ποια είναι πειρατικά.
Η μέθοδος μάλιστα είναι αποτελεσματικότατη καθώς έχει μειώσει αισθητά τον αριθμό των πειρατικών συνδέσεων. Η μέθοδος μάλιστα είναι αποτελεσματικότατη καθώς έχει μειώσει αισθητά τον αριθμό των πειρατικών συνδέσεων.
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html