Ραγδαίες αλλαγές στον Σκλαβενίτη! « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2020

Ραγδαίες αλλαγές στον Σκλαβενίτη!

Κατηγορία Σκλαβενίτης στις   3:30 μ.μ.  |  Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2020

Ραγδαίες αλλαγές στον Σκλαβενίτη!
Αλλαγές έρχονται με το γάλα στα σούπερ μάρκετ και συγκεκριμένα σε Σκλαβενίτη και Βασιλόπουλο, καθώς η ΘΕΣγάλα αποφάσισε να πάει το γάλα και στα ράφια σούπερ μάρκετ.

Αυτό που ανακοινώθηκε επίσημα είναι η αλλαγή στο μοντέλο της αυτόνομης πώλησης γάλακτος του συνεταιριστικού ΘΕΣγάλα, καθώς αποφάσισε να συνάψει συνεργασία με την αλυσίδα ΚΡΗΤΙΚΟΣ και να πωλεί τα προϊόντα της και από τα ράφια της εν λόγω εταιρείας.

Σκλαβενίτης γάλα

Ο καταναλωτής θα μπορεί πλέον να αγοράσει το συνεταιριστικό γάλα και από το σούπερ μάρκετ, όπως συμβαίνει με όλα τα άλλα, χωρίς να πηγαίνει στο ΑΤΜ γάλακτος της εταιρείας.

Το σχετικό δελτίο Τύπου της εταιρείας αναφέρει τα εξής: «Στα πλαίσια της περαιτέρω ανάπτυξης κι εξέλιξης του ΘΕΣγάλα, στις αρχές Δεκεμβρίου 2019, ο Συνεταιρισμός προχώρησε σε μια νέα στρατηγική συνεργασία με τα Super Market ΚΡΗΤΙΚΟΣ. Η συνεργασία αφορά στη διάθεση μιας σειράς προϊόντων ΘΕΣγάλα σε επιλεγμένα καταστήματα της γνωστής αλυσίδας.

Συγκεκριμένα, η συμφωνία προβλέπει αρχικά την διάθεση των προϊόντων ΘΕΣ γάλα, όπως το ολόφρεσκο ποιοτικό γάλα (πλήρες και ελαφρύ), το ρυζόγαλο και οι κρέμες του».

Σύμφωνα με το FnB Daily, η εταιρεία αναμένεται να ανακοινώσει συνεργασία με τον AB Βασιλόπουλο, τον Σκλαβενίτη, καθώς και άλλα σουπερμάρκετ.

σούπερ μάρκετ

"Η συνεργασία θα αφορά στη διάθεση όλης της γκάμας των προϊόντων ΘΕΣ γάλα", σημειώνουν πηγές της εταιρείας και προσθέτουν πως, ήδη, η συνεργασία με τον Κρητικό δίνει νέα δυναμική στον Συνεταιρισμό. Η εταιρεία συμφώνησε πρόσφατα με τους πιστωτές (τράπεζες και εργαζομένους) το σχέδιο εξυγίανσης, το οποίο και κατατέθηκε στο δικαστήριο.

"Αναμένουμε εντός Φεβρουαρίου να έχει εγκριθεί το σχέδιο», τονίζουν πηγές της εταιρείας και προσθέτουν πως "οι όποιες αντιρρήσεις από την μεριά των εργαζομένων κάμφθηκαν και συμφώνησαν όλοι στο σχέδιο εξυγίανσης".

Το δικαστήριο πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Δεκέμβριο, χωρίς να εκφράσουν ενστάσεις οι πιστωτές της εταιρείας.

Να σας πούμε κιόλας, ότι τα σούπερ μάρκετ, Σκλαβενίτης, πριν από λίγες ημέρες, έκαναν μια έκτακτη ανακοίνωση.
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html