Συναγερμός σε πτήση Αθήνα - Λονδίνο: Σήμα κινδύνου! « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2020

Συναγερμός σε πτήση Αθήνα - Λονδίνο: Σήμα κινδύνου!

Κατηγορία Ελλάδα στις   10:00 μ.μ.  |  Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2020

Συναγερμός σε πτήση Αθήνα - Λονδίνο: Σήμα κινδύνου!
Πανικός σε πτήση της British Airways όταν στο πιλοτήριο εμφανίστηκαν καπνοί, με αποτέλεσμα ο ένας εκ των κυβερνητών του αεροσκάφους να φορέσει μάσκα οξυγόνου.

Πολλά μπορούν να συμβούν σε μια πτήση, όπως επιβάτης να χτυπήσει αεροσυνοδό και να μπει στο πιλοτήριο, αλλά αυτό που συνέβη σήμερα ήταν ο απόλυτος τρόμος για όλους. Όπως αναφέρει η Daily Mail, η πτήση από Αθήνα προς Λονδίνο πλησίαζε προς το αεροδρόμιο Χίθροου, όταν καπνοί άρχισαν να γεμίζουν το πιλοτήριο. Αρχικά οι δυο πιλότοι δεν κατάλαβαν τι συνέβαινε, ωστόσο σύντομα η κατάσταση έγινε ανυπόφορη.

Σε τέτοιο βαθμό που ο ένας εκ των πιλότων να αρχίσει να ζαλίζεται και να φορέσει μάσκα οξυγόνου επειδή δεν μπορούσε να αναπνεύσει!

Με απόλυτη ψυχραιμία, ο δεύτερος πιλότος κατάφερε να προσγειώσει με ασφάλεια το σκάφος, ωστόσο εξέπεμψε «Mayday», θέλοντας να ειδοποιήσει τον πύργο ελέγχου για το πρόβλημα.

Οι επιβάτες, όπως είναι φυσιολογικό, πανικοβλήθηκαν και για λίγες λεπτά σκηνές αλλοφροσύνης εκτυλίχθηκαν στην καμπίνα ωστόσο όλα πήγαν καλά.

Συναγερμός σε πτήση Αθήνα - Λονδίνο: Σήμα κινδύνου!

Παράλληλα, βρίσκεται σε εξέλιξη έρευνα για τους καπνούς που γέμισαν το πιλοτήριο, όπου εικάζεται ότι πρόκειται είτε για κάποιο ηλεκτρονικό τσιγάρο ή για βραχυκύκλωμα.
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html