Βρήκε μια φωτογραφία από όταν ήταν μικρό κορίτσι...Αυτό που βρίσκεται από πίσω της, την έκανε να παγώσει! « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2020

Βρήκε μια φωτογραφία από όταν ήταν μικρό κορίτσι...Αυτό που βρίσκεται από πίσω της, την έκανε να παγώσει!

Κατηγορία Περίεργα στις   12:10 π.μ.  |  Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2020

Βρήκε μια φωτογραφία από όταν ήταν μικρό κορίτσι...Αυτό που βρίσκεται από πίσω της, την έκανε να παγώσει!
Σε παλιές φωτογραφίες μπορεί να συνειδητοποιήσατε ότι υπάρχει κάτι που δεν είχατε προσέξει ποτέ. Αυτό συνέβη στην Αναστασία Πέρετς, όταν κοίταζε ένα παλιό οικογενειακό άλμπουμ.

Κάποιες φωτογραφίες συγκλονίζουν γιατί είναι συγκινητικές, ενώ κάποιες άλλες γιατί...κρύβουν κάποιο μυστικό. Η Αναστασία έπεσε πάνω σε μια φωτογραφία του εαυτού της όταν ήταν 4 χρονών, με μια περίεργη φιγούρα στο φόντο.

Στην αρχή δεν ήξερε τι να κάνει με αυτήν, επειδή δεν θυμόταν κανέναν να είναι στο ίδιο σπίτι, στην οικογένεια μαζί της.

Η Αναστασία είπε στο Redbook: «Νόμιζα ότι ήταν καθρέφτης ή κάτι άλλο, αλλά όταν την παρατήρησα περαιτέρω κατάλαβα ότι δεν ήταν έτσι. Είχα φρικάρει τόσο, που άρχισα να ουρλιάζω και να κλαίω, μέχρι που οι γείτονες ανησύχησαν.

Όταν η Αναστασία αργότερα ρώτησε τους γονείς της για τη φωτογραφία που είχε τραβηχτεί στο σπίτι τους, της είπαν ότι δεν είχαν ξαναδεί ποτέ πριν αυτό το παιδί.

Αργότερα, όταν η κοπέλα επισκέφτηκε έναν μέντιουμ, χωρίς να του το ζητήσει, της είπε ότι το πνεύμα μιας νεαρής κοπέλας την ακολουθούσε. Ανατριχιαστικό!

Φυσικά, αυτή η ιστορία έχει παγώσει το αίμα πολλών και έχει προκαλέσει αντιδράσεις.

Ένας ιστότοπος που σχετίζεται με φωτογραφίες φαντασμάτων, Haleyisaghost, πιστεύει ότι ο λογαριασμός της Αναστασία είναι μάλλον λίγο πιο θολός και πιθανότατα να ακολουθείται από ένα πνεύμα.

Είναι σπάνιο μια φωτογραφία να παρουσιάζει ένα φάντασμα τόσο καθαρά. Συνήθως θα φαίνεται σαν μια μουντζούρα, έντονο φως ή κάποια άλλη ξεθωριασμένη εμφάνιση.

Στην πραγματικότητα, πολλοί άνθρωποι λένε ότι αυτό το καθιστά πιο δύσκολο για να το πιστέψει κανείς. Το Ghostsnghouls, είναι ένας άλλος ιστότοπος που σχετίζεται με την ανταλλαγή υπερφυσικών ιστοριών στον κόσμο.

Είναι πολύ καχύποπτοι για αυτή την παλιά φωτογραφία. Επισημαίνουν ότι το κορίτσι στο παρασκήνιο έχει μια πολύ επίπεδη εμφάνιση, σαν να είναι αφίσα.

Βρήκε μια φωτογραφία από όταν ήταν μικρό κορίτσι...Αυτό να βρίσκεται από πίσω της, την έκανε να παγώσει!

Αναφέρουν επίσης ότι μοιάζει αρκετά με την Καρολάιν από τις ταινίες Poltergeist.

Σίγουρα, υπάρχουν αμφιβολίες για το αν αυτή η ιστορία είναι πραγματική ή όχι, αλλά ένα πράγμα είναι σίγουρο, παραμένει ακόμα ανατριχιαστική!

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html