Το μωρό τους αρρώσταινε συνεχώς! Μόλις ανακάλυψαν την αιτία το σοκ τους ήταν τεράστιο! « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2020

Το μωρό τους αρρώσταινε συνεχώς! Μόλις ανακάλυψαν την αιτία το σοκ τους ήταν τεράστιο!

Κατηγορία Περίεργα στις   2:30 μ.μ.  |  Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2020


Η μεγαλύτερη φοβία και αγωνία ενός γονιού είναι να μην αρρωστήσει το παιδάκι του και ειδικά όταν είναι ακόμη μωρό που η φαρμακευτική αγωγή είναι σχεδόν απαγορευτική. Δεν υπάρχει γονιός που να μην έχει…



Η μεγαλύτερη φοβία και αγωνία ενός γονιού είναι να μην αρρωστήσει το παιδάκι του και ειδικά όταν είναι ακόμη μωρό που η φαρμακευτική αγωγή είναι σχεδόν απαγορευτική. Δεν υπάρχει γονιός που να μην έχει ανησυχήσει έστω και για ένα απλό τσίμπημα ή μια γρατζουνιά, ας θυμηθούμε το παιδάκι που γεννήθηκε με ένα σημάδι καρδιάς στο πρόσωπο και παρά τις ανησυχίες των γονιών του αργότερα έγινε viral!

Στην περίπτωση του γιου της Πένυ και του Σιμόν Πάπουελ, ο μικρός αρρώσταινε συνεχώς και η κατάσταση του επιδεινώνονταν χωρίς κανένα προφανή λόγο.

Οπότε αυτό όπως καταλαβαίνεται είναι αρκετό για να ανησυχήσει τον κάθε γονιό, αλλά για καλή τους τύχη, ο Σιμόν είχε μία υποψία ότι για όλα αυτά μπορεί να έφταιγε το πλαστικό παγούρι που έπινε νερό – και τελικά είχε δίκιο!

ποτήρι
Ο γιος του χρησιμοποιούσε ένα ειδικό πλαστικό κύπελλο για νερό, το οποίο ήταν σχεδιάσμένο έτσι ώστε να μην χύνεται καθόλου νερό και αποτελούσε μία μεγάλη σωτηρία για πολλούς γονείς παγκοσμίως.

Αντί αυτού, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι συγκέντρωνε υγρά σε ένα σημείο όπου και δημιουργούταν μούχλα. Ναι καλά διαβάσατε, Μούχλα!
μούχλα

Ο Σιμόν και η Πένυ εξαγριώθηκαν, και αφού μοιράστηκαν τις φωτογραφίες τους στο Facebook, έμαθαν ότι δεν ήταν οι μόνοι που είχαν πάθει ζημιά από αυτό.
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html