Επίδομα ανάσα: Τότε θα δείτε πάνω από 200 ευρώ στους λογαριασμούς σας! « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2020

Επίδομα ανάσα: Τότε θα δείτε πάνω από 200 ευρώ στους λογαριασμούς σας!

Κατηγορία Οικονομία στις   4:00 μ.μ.  |  Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2020


ΟΠΕΚΑ: Τον Μάρτη του 2020 θα δοθεί η Α’ δόση του επιδόματος τέκνων που αγγίζει τα 200 ευρώ και είναι διαφορετικό από εκείνο των 360 ευρώ που σας παρουσιάσαμε!
Συγκεκριμένα, η καταβολή της πρώτης δόση…



ΟΠΕΚΑ: Τον Μάρτη του 2020 θα δοθεί η Α’ δόση του επιδόματος τέκνων που αγγίζει τα 200 ευρώ και είναι διαφορετικό από εκείνο των 360 ευρώ που σας παρουσιάσαμε!

Συγκεκριμένα, η καταβολή της πρώτης δόσης του επιδόματος παιδιού Α21, από τον ΟΠΕΚΑ, θα γίνει στις 31 Μαρτίου και θα αφορά το δίμηνο Ιανουαρίου – Φεβρουαρίου 2020.

Η πρώτη δόση του επιδόματος θα βασιστεί στα εισοδήματα του 2018. Ωστόσο, μετά την εκκαθάριση των φετινών δηλώσεων στα τέλη Ιουνίου, οι επόμενες δόσεις του επιδόματος θα καταβληθούν συμψηφιστικά, ανάλογα με το εάν ο δικαιούχος είχε υψηλότερη ή χαμηλότερα εισοδήματα.

Επίδομα παιδιού

Υπενθυμίζουμε ότι βάσει του νέου νομοσχέδιου που θα ψηφίσει η κυβέρνηση μέσα στο Γενάρη οι πληρωμές του επιδόματος παιδιού θα συνεχίσουν να καταβάλλονται σε διμηνιαίες δόσεις με την ημερομηνία καταβολής κάθε δίμηνο την τελευταία εργάσιμη ημέρα του μήνα.

Να σημειωθεί, ότι όποιος αποκτήσει παιδί δικαιούται το επίδομα παιδιού από τον επόμενο μήνα της γέννησης του και μπορεί να υποβάλει τροποποιητική.

Από φέτος, οι δικαιούχοι του επιδόματος παιδιού πρέπει να δηλώνουν το σχολείο που πηγαίνουν τα παιδιά.

Επιπλέον, το Επίδομα παιδιού θα χορηγείται στους δικαιούχους που έχουν παιδιά που υποχρεούνται στην υποχρεωτική φοίτηση, εφόσον υπάρχει εγγραφή σε σχολείο και δεν έχει μείνει στην ίδια τάξη λόγω του αριθμού απουσιών.

Επίσης θα χορηγείται σε πολίτες άλλων κρατών που διαμένουν νόμιμα και μόνιμα στην Ελλάδα δέκα έτη πριν από το έτος υποβολής της αίτησης.
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html