Μην το απατήσετε γιατί θα την πατήσετε: Αυτό το ζώδιο δεν συγχωρεί την απιστία! Θα σας κάνει τη ζωή δύσκολη « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Σάββατο 20 Μαΐου 2017

Μην το απατήσετε γιατί θα την πατήσετε: Αυτό το ζώδιο δεν συγχωρεί την απιστία! Θα σας κάνει τη ζωή δύσκολη

Κατηγορία Ζώδια στις   2:00 π.μ.  |  Σάββατο 20 Μαΐου 2017


Μήπως ο αγαπημένος σας ενεργεί παράξενα τον τελευταίο καιρό; Μήπως κρύβει το κινητό του τηλέφωνο; Μήπως δεν έχετε πλέον πρόσβαση στα μηνύματα του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του; Μήπως εργάζεται ως αργά το βράδυ και μυρίζεστε κάτι διαφορετικό; Αυτά θα μπορούσαν κάλλιστα να είναι ενδείξεις ότι αυτός/αυτή σας απατά. Δεν αντιδρούν όμως όλα τα ζώδια στο θέμα απιστία με τον ίδιο τρόπο, άλλα συγχωρούν άλλα δεν μπορούν να το δεχθούν με τίποτε, το αντιμετωπίζουν με ποικίλους τρόπους.

Η διαδικασία της συμφιλίωσης μετά από απιστία είναι δύσκολο αλλά όχι αδύνατο να επιτευχθεί. Τι μπορείτε να κάνετε;
♥ Σκεφτείτε γιατί θέλετε να μείνετε σε αυτή τη σχέση. Πολλοί άνθρωποι μένουν σε καταστροφικές σχέσεις επειδή φοβούνται τη μοναξιά ή επειδή αισθάνονται ότι δεν μπορούν να βρουν ένα άλλο πρόσωπο που θα θέλει να είναι μαζί τους.

Image result for απιστία athensmagazine

♥ Συζητήστε για τα συναισθήματά σας και να είστε πρόθυμοι να ακούσετε τον σύντροφό σας. Το πρώτο πράγμα που μπορεί να θέλετε να μάθετε είναι ο λόγος. Είναι σημαντικό να συνειδητοποιήσετε ότι δεν μπορείτε πάντα να γνωρίζετε τον λόγο για τον οποίον ο σύντροφός σας, σας απάτησε.

♥ Λάβετε υπόψη σας ότι η απιστία είναι απόρροια μιας βαθύτερα ριζωμένης αρνητικής κατάστασης στη σχέση σας. Θα πρέπει να μιλήσετε για το πραγματικό ζήτημα που ώθησε τον σύντροφό σας. Είναι λόγοι που πρέπει να διερευνηθούν. Για παράδειγμα, αν αισθάνθηκε παραμελημένος κατά κάποιο τρόπο ή θεωρούσε ότι δεν ήσασταν στοργικοί, μπορεί να είναι ο λόγος που κοίταξε κάπου αλλού, γι’ αυτό δώστε προσοχή.

♥ Προσπαθήστε να συγχωρήσετε και να ξεχάσετε. Ένα αναπόσπαστο κομμάτι της συμφιλίωσης είναι να συγχωρήσετε. Αφού έχετε πάρει την απόφαση να παραμείνετε στη σχέση, θα πρέπει να μην αναφέρετε το ζήτημα. Θα είναι κακό να κρατάτε για μεγάλο χρονικό διάστημα αυτά τα άσχημα συναισθήματα μέσα σας, αναφέροντας το γεγονός, εβδομάδες, μήνες ή και χρόνια αργότερα.




Πώς θα αντιδράσετε; Το ζώδιό σας αντανακλά τον τρόπο που είναι πιθανόν να ενεργήσετε. Διαβάστε...
Αν και ο Καρκίνος, ο Ταύρος, ο Σκορπιός και ο Λέων είναι τα πιο ζηλιάρικα ζώδια, είναι και τα πιο απρόθυμα να δείξουν τις αδυναμίες τους. Τα ζώδια που είναι πιθανότερο να ζητήσουν εξηγήσεις είναι ο Κριός και ο Τοξότης. Θα επιμείνουν να μάθουν με επιθετικότητα, εάν είναι απαραίτητο, για να ανακαλύψουν την αλήθεια.

Ο Σκορπιός και ο Ταύρος θα ζουν με τις υποψίες τους για ένα διάστημα, μέχρι να είναι σίγουροι. Αλλά μόλις η προδοσία αποκαλυφθεί, αυτό είναι και το τέλος της σχέσης. Μπορεί να είναι αργοί για να καταλήξουν σε μια απόφαση, αλλά από τη στιγμή που την πάρουν, εμμένουν σ’ αυτήν. Αισθάνονται λυπημένοι αλλά παράλληλα και θυμωμένοι, επειδή ο σύντροφός τους έχει βλάψει το πολύτιμο και ευαίσθητο «εγώ» τους και ίσως να νιώθουν χαμηλή αυτοεκτίμηση. Από τη μία πλευρά, κλαίνε πολύ, κι από την άλλη, αισθάνονται πραγματικά θυμωμένοι με αυτό το γεγονός, γιατί απλά δεν μπορούν να ελέγξουν τα συναισθήματά τους. Και θα θέλουν να πάρουν εκδίκηση.

Ο Καρκίνος και οι Ιχθύες είναι πολύ ευαίσθητοι και έχουν την τάση να δίνουν σημασία στις ενέργειες του συντρόφου τους, ελπίζοντας ότι δεν θα φύγει μακριά. Ο πόνος της απόρριψης είναι μεγαλύτερος και δεν μπορούν να τον χειριστούν. Δεν θέλουν να απομακρυνθούν από τη σχέση, αλλά ο Καρκίνος θα μπορούσε να επιφέρει τεράστια αναστάτωση στη ζωή του συντρόφου του. Οι Ιχθύες απλά θα κάνουν τον σύντροφό τους να αισθάνεται πολύ άσχημα ενώ υποχωρούν, πηγαίνοντας κάπου για να κλάψουν.



Ο Ζυγός ανησυχεί για το τι θα πουν η οικογένεια και οι φίλοι του και μπορεί να καθυστερήσει στο να αποφασίσει για τη συνέχεια της σχέσης. Ο Λέων έχει τις ίδιες ανησυχίες, αλλά από τη στιγμή που θα αποφασίσει να φύγει από τη σχέση, θα το κάνει.

Ο πρακτικός Αιγόκερως θα είναι περισσότερο θυμωμένος παρά πληγωμένος που ο σύντροφός του, του δημιούργησε δημόσια ντροπή. Είναι πιθανό να αποκρύψει από τον κοινωνικό του περίγυρο το γεγονός, κάνοντας εργασιοθεραπεία.

Ο Υδροχόος και οι Δίδυμοι είναι πιο εύκολο να το αποδεχτούν! Η καταπληκτική λογική τους και το ανοιχτό μυαλό τους, τους επιτρέπει να πάρουν γρήγορα τα πάνω τους. Ο Υδροχόος δεν είναι κτητικός από τη φύση του και μπορεί να δεχθεί την περιπέτεια του συντρόφου του ως μέρος της ζωής. Οι Δίδυμοι είναι γνωστό ότι μπορούν να έχουν πολλές δυνατότητες εξεύρεσης ενός νέου συντρόφου σε οποιαδήποτε δεδομένη στιγμή, και πιθανότατα θα το ξεχάσουν γρήγορα.

Η Παρθένος έχει μια έντονη παρατηρητικότητα και πιθανότατα να ξέρει για την απιστία, αλλά φοβάται το χάος που θα ακολουθήσει. Θα περιμένει, προτού ζητήσει να μάθει την αλήθεια.

Ο Τοξότης και ο Κριός το ξεπερνούν σχετικά γρήγορα, ίσως και να δηλώσουν στον σύντροφό τους την αποχώρηση, αν υπερισχύσει ο εγωισμός τους, αλλά για να ξεπεράσουν τη σχέση, θα τους πάρει κάποιο χρονικό διάστημα, και συνήθως αναζητούν τη βοήθεια των φίλων τους.
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html